Vientulība dara savu! Kāds vecs, kails vīrs apcietināts savā mājas dārzā

Valles Bergs, 81 gadu vecs pensionārs, kļuva par vietējo slavenību, jo ikviens garāmgājējs varēja noskatīties viņa darbībās, esot savā dārzā. Tomēr, par viņa izdarībām policijai ziņoja tieši Vallesa kaimiņš.

Izrādījās, ka vecais vīrs bija sajuties ļoti, ļoti vientuļš, bet tik kaislīgs, ka nespēja atturēties no savas “mīlestības” izrādīšanas pret mīļāko pagalma krūmu. Kaimiņš bija pamanījis, ka vecais vīrs ir kails savā dārzā un uzvedas dīvaini, tāpēc viņš bija paņēmis video kameru, lai to iemūžinātu.

Kaimiņš apgalvo, ka viņam ir uzņemti fotoattēli, kā kaimiņš veic dzimumaktam līdzīgas kustības ar krūmu. Pēc tam viņš nolēma ziņot attiecīgajām iestādēm. Vallesa izdarības tika kvalificētas kā 2. pakāpes miera traucēšana un nepiedienīga uzvedība publiskā vietā.

Viņu aizturēja, bet vēlāk tika atbrīvots, samaksājot 6,4000 britu mārciņas.

Kaimiņš stāsta, ka viņš Vallesa kungu bija konfrontējis, tad vecais vīrs samulsa, piesedzās ar grila vāku, atvainojās un iegāja iekšā mājā.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sarmite Redliha</cite>

    Bet vai ta nav neciena pret vecu kungu kurs,,drosi ir izdzivojis savu pratu ,,un neapzinas ko dara,ka nav kauns tam kaiminam,varas iestadem vel uzlikt sodu ,lai tai vieta vinam palidzetu atgriezties pie saprata,pasaule uz kurieni tas viss novedis,neciena,neuzmaniba pret vecu cilveku……………kaunsns neviss vecam viram,bet visai pasaulei tai skaita zurnalistiem kuri publice sadus un vel citadus saistitus rakstus,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,kauns.

  • <cite class="fn">viilusies</cite>

    pilnīgi piekrītu, kauns apkārtējiem…

Leave a Comment