Vīrietim bija sekss ar 118 sievietēm pusgada laikā- kā viņam tas izdevās?

Ņujorkā, Manhetenā randiņu dzīve ir pietiekami brutāla. Ir ļoti grūti kādu atrast, satikt un iepatikties kādam, kas būtu ieinteresēts vairāk nekā tavā statusā, profesijā un viena vakara izklaidei. Tāpēc, viņš pielietoja savu radošo prātu un uztaisīja tūkstošiem skrejlapu ar savu seju uz tām, un uzrakstu “Meklēju draudzeni”. Šādas skrejlapas līdzīgos gadījumos tiek izlīmētas pa visu pilsētu, kad ir pazudis kāds mājdzīvnieks. Šis vīrs izdomāja, ka skrejlapu izvietošana būs daudz efektīvāka, nekā internetā ievietots sludinājums, kur tādu ir miljoniem.Flyer guy: ‘I’ve had 118 hook-ups’

Šobrīd, 51 gadu vecais vīrs, ir kļuvis par nacionālo slavenību. Viņš ir izvietojis vairāk kā 40,000 savas sejas attēlus pa visu Ņujorku. Tas viņam ir rezultējies vairākos simtos randiņu un 118 vienas nakts sakaru. Viņš ir sajūsmā par sieviešu izrādīto aktivitāti, bet viņš tomēr turpina meklēt savu īsto dzīves mīlestību.

Viņš ikdienu saņem 200-300 zvanus dienā no dažādām sievietēm. Tas nebija iespējams atbildēt uz viesiem zvaniem, tāpēc viņš izvēlējās tikai pāris dāmas, kurām viņš atzvanīja un aicināja uz tikšanos. Kopējais zvanu skaits ir sasniedzis 8,000 atzīmi un, nu katari dāmai ir sniegta atbilde.

Viņš stāsta, ka Ņujorka ir pilna ar grūtībām vientuļajiem cilvēkiem. Ir ļoti daudz skaistu, vientuļu sieviešu, bet lielākā daļa nav “laulības materiāls”. Viņš vēlas atrast mīļoto sievieti, kura varētu kļūt par viņa draudzeni un pēc tam par gādīgu un gudru sievu.

Avots: www.news.com.au

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment