Viņa atrada zīdaini pamestu atkritumos; Pēc 2 gadiem viņa izskatās neticami!

 

Sāra strādāja ar Niku un viņas mammu, bet gāja laiks, un viņa nespēja nepamanīt, ka meitenīte ir ne tikai zaudējusi svaru, bet ir stipri novājējusi. Viņa saprata, ka Nika tāda bija nevis diagnozes, bet gan mātes nolaidības dēļ.

79-600x485

Kādā Augusta dienā Sārai bija nelāga sajūta un viņa nolēma apciemot Niku un viņas māti. Viņa devās uz norādīto dzīvesvietu, kur dzīvoja Nika ar savu māti, un acīm pavērās šokējošs atklājums, kas viņas dzīvi mainīja uz visiem laikiem. Nika mājās bija viena pati un gulēja uz rīsu maisa, kas atradās atkritumu ielenkumā. Viņa bija 11 mēnešus veca, un svēra tikai nepilnus trīs kilogramus, un daļu šī svara veidoja uzkrātais smadzeņu šķidrums.

nika6-600x397

Sāra pārliecināja Nikas māti ļaut viņai nodot Niku audžuģimenes rokās un sniegt visu nepieciešamo aprūpi.

Pirmajā nedēļā, kad Nika bija manā aprūpē, es nespēju aptvert, cik ļoti novārtā atstāta ir bijusi šī mazā jaukā meitenīte.

2015. gada februārī, pēc sešus mēnešus ilgas aprūpes 24 stundas diennaktī, Sāra kļuva par oficiālo Nikas aizbildni. Viņa uzņēmās rūpes par meiteni uz visiem laikiem.

413-600x376

Nikas organisms bija tik novājināts, ka viņa lēnām sāka mirt. Par spīti ārstu teiktajam, ka mazuļi, ar tādu diagnozi kā Nikai 99% gadījumos nomirst, pirms sasnieguši viena gada vecumu, viņa brīnumainā kārtā viņai sāka palikt nedaudz labāk, bet ārsti joprojām teica, ka Nika mirst un Sārai ir jālūdz pēc liela brīnuma, lai Nika izdzīvotu.

513-600x521

Progress ir ievērojams. Nikai Tika veikta operācija, lai uzlabotu viņas dzīves apstākļus un viņa zaudēja gandriz 3 kilogramus šķidruma, kas bija uzkrājies viņas smadzenēs.

 

pamestais berns

Sāras dzīvesbiedrs Stefans atbalsta viņu, un sāra raksta:

Bildēs var redzēt cik ļoti Stefanam rūp Nika. Es nezinu, kur es būtu bez viņa atbalsta!

Ir pagājuši divi gadi, kopš Sāra ar Stefanu ir kļuvuši par Nikas jauno ģimeni.

Lasi arī: Večuks ieraudzīja divas kailas meitenes peldamies viņa dīķī. Tas, ko viņš pateica, bija vienkārši satriecoši!

Viņu stāstam līdzi seko tūkstošiem cilvēku visā pasaulē. Nikai ir divi gadi un viņa pārsteidzoši labi cīnās ar šo slimību un lēnām atveseļojas. Kārtējo reizi varam redzēt, cik milzīgs spēks ir mīlestībai ģimenē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment