Viņa gribēja bijušo līgavaini apliet ar skābi, bet tas beidzās pavisam ne tā kā viņa gribēja…

Capture

Atraidītā draudzene pati cietusi no smagiem apdegumiem, kad mēģinājusi ar skābi apliet savu bijušo draugu.

Lai arī viņai izdevās ievainot iecerēto upuri, viņa neiedomājās, ka lielākā daļa ķīmiskā šķidruma nonāks viņas pašas sejā.

Viss kļuva vēl sliktāk brīdī, kad 23 gadus vecais Lengs Sočeata, sāpju dēļ, nenovaldīja motociklu un izraisīja avāriju, vēl vairāk traumējot abus braucējus.

Policija ieradās notikuma vietā un izsauca ātro palīdzību, lai Sočeatu aizvestu uz slimnīcu, Limeja jau pirms policijas ierašanās pameta notikuma vietu un tiek uzskatīts, ka no apdegumiem viņa atlabst kādā privātā slimnīcā.

Policijas pārstāvis pastāstīja: „Mēs šobrīd meklējam jauno sievieti, kura aplējusi ar skābi savu bijušo draugu, braucot ar viņu kopā uz motocikla.”

„Viņa ģimene informējusi, ka tā bijusi atriebība par to, ka viņš no viņas izšķīries.”

„Mēs esam bijuši visās apgabala slimnīcās, tu viņas nav, tas liek domāt, ka viņa atrodas kādā privātā slimnīcā.”

Ievainotā jaunā vīrieša tēvocis, Soks Sorins, pastāstīja, ka ģimene lūgusi Lengam pārstāt tikties ar Limeju, jo viņa iepriekš tikusi arestēta par dārglietu zādzību un narkotiku lietošanu.

Viņš piemetināja: „Viņi nebija tikušies jau vairākas dienas, tad tā noziedzniece atnāca pie mana krustdēla un lūdza, lai viņš viņu pavizina ar motociklu. Rezultātā, viņa viņam uzlēja skābi, nodarot nopietnus miesas bojājumus.”

2D1A7CC600000578-0-image-a-33_1444040880377

Policijas pārstāvis apstiprinājis informāciju, pastāstot, ka Limeja iepriekš arestēta par narkotiku lietošanu un šobrīd jau ir izdots aizturēšanas orderis.

Viņš piemetināja: „Mēs viņu ļoti labi zinām, tādēļ nepaies ilgs laiks, līdz mēs viņu noķersim.”

Lai arī uzbrukumi, izmantojot skābi Kambodžā nav retums, izdoti jauni likumi, kas likuši par 80% samazināties šāda veida incidentiem.

Gada sākumā par līdzīgu gadījumu, uzbrucējam piemērots mūža ieslodzījums.

Avots:dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment