Viņas bērni lūdzās izkāpt no mašīnas. Kad māte to neļāva, viņi mira mokošā nāvē

19 gadus vecā māte Amanda Hokinsa atstāja savas trīs un vienu gadu vecās meitas automašīnā uz 15 stundām, pilnīgi ignorējot viņu saucienus pēc palīdzības.

Hokinsa noparkoja savu auto ceļmalā otrdienas vakarā un ieslēdza tajā savas divas mazās meitas, kamēr pati devās ciemos pie draugiem. Aculiecinieki stāsta, ka meitenītes lūgušās, lai viņām ļauj izkāpt no mašīnas, bet Hokinsa lūgumus ignorējusi.

Hokinsa atgriezās pie auto tikai nākamās dienas pusdienlaikā. Viņa redzēja, ka meitenes jūtas slikti, taču veda viņas mājās, lai izvairītos no nepatikšanām, kurās varētu iekļūt, vedot viņas pie ārsta. 16 gadus vecs draugs viņai palīdzēja meitenes novannot.

Abi sacīja, ka meitenes esot “ostījušas puķes”, kad viņām palicis slikti, bet ārsti uzreiz sāka apšaubīt šo teoriju. Kad kļuva skaidrs, ka meitenēm ticis nodarīts nopietns kaitējums, viņas ar steigu tika nogādātas citā slimnīcā, kur nomira.

Lasi vēl: Šī māte ļāva 13 gadus vecajai meitai izdzert 17 degvīna šotus, bet tas vēl nav trakākais

Gan Hokinsa, gan viņas 16 gadus vecais draugs tika arestēti par bērnu apdraudēšanu, taču apsūdzības tagad tiks mainītas, ņemot vērā to, ka abas meitenes ir mirušas.

“Šis briesmīgākais gadījums ar nolaidību pret bērniem, kādu esmu redzējis savu 37 darba gadu laikā,” teicis policijas šerifs Rastijs Hīrholzers.

Avots: viralnova.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment