Viņas pašas tēvs viņu 24 gadus turēja gūstā pagrabā; Lūk kas ar meiteni noticis tagad

Džozefa Fritzl un viņa meitas Elizabetes bērni: Monika, Aleksandrs un Elizabete jaunākā. Viņi dzīvoja salīdiznoši labos apstākļos  – foto no Яндекс.Картинки

 

Monika, Aleksandrs un Liza ilgus gadus dzīvoja ar domu, ka mamma viņus ir pametusi. Viņi dzīvoja parastu dzīvi – gāja uz skolu, apmeklēja dažādas interešu nodarbības. Katram no viņiem bija savu plāni un sapņi. Bet viss sabruka, kad Džozefu aizturēja. Arī šiem bērniem nācās strādāt ar speciālistiem. Nebūt ne uzreiz viņi pieņēma Elizabeti kā savu mammu. Galīgi ne uzreiz viņi saprata un pieņēma jauno realitāti.

Džozefa sieva Rozmarija no soda izvairījās. Viņa spēja pārliecināt policiju, ka nezināja par notiekošo. Tam gan ir grūti noticēt, bet, varbūt, tā tas arī bija. Esot bez gribas, bez sava mugurkaula, viņa nevarēja pretoties vīram, nevarēja pasargāt bērnus, nevēlējās redzēt acīmredzamo.

Par šo vājību Elizabete arī izjuta negatīvismu pret Rozmariju. Viņām vēl joprojām ir aukstas attiecības. Rozmarija šobrīd dzīvo pie saviem radiniekiem, vien retu reizi atbrauc apciemot meitu un mazbērnu.

 

Rozmarija ar jaunāko mazbērnu  – foto no Яндекс.Картинки

 

Elizabete pa šiem gadiem ir atjaunojusi garīgo veselību, sākusi dzīvot pilnvērtīgu dzīvi, pat satika savu mīlestību. Viņas vīrs ir par 23 gadiem jaunāks.

Bet… viņas mājā ir lieli logi, lai visur būtu gaisma un gaiss. Mājā nav pagraba. Viņa un bērni, kas izauga bunkurā, nekad neaizver istabas durvis, viņu ledusskapī un plauktos noteikti ir jābūt pārtikai. Elizabete bieži iet dušā. Ļoti bieži – līdz pat 10 reizēm dienā. Tādā veidā sieviete mēģina nomazgāt atmiņas par savu tēvu.

Lasi arī: Astrologi nosaukuši piecas zodiaka zīmes, kurām ir liela iespēja tikt pie lielas naudas līdz 2020. gada beigām

Tas viss ir briesmīgas atmiņas par pagātni. Par badu, mitrumu, sastāvējušos gaisu un – bailēm

Neviens no šiem notikumiem nebūtu noticis, ja Rozmarija būtu atradusi sevī spējus aiziet no tirāna Džozefa…

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment