Viņi ir šeit: atrasts vīrietis, kurš identificēts kā pa pusei citplanētietis!

Mirušā vīrieša līķis atrasts šī gada 17. jūlijā, kur tas jau gandrīz divas nedēļas puvis savā mašīnā kādā Losandželosas stāvvietā. Vīrietis identificēts kā Džefrijs Alans Lešs, un policija atklājusi, ka viņam piederējis vairāk nekā 1200 šaujamieroču, gandrīz 7 tonnas munīcijas, loki un bultas, naži, mačetes un 230 o00 dolāru skaidrā naudā. Tas viss atrasts viņa mājā. Atklāts arī, ka viena no 14 automašīnām, kas viņam piederējušas, irToyota SUV, kura piemērota braukšanai zem ūdens.

Šīs kolekcijas dīvainību pastiprina tas, ka policija neatrada nekādus pierādījumus, ka vīrietis bijis narkotiku dīleris, nozadzis šīs lietas vai arī izmantojis kādu citu kriminālu ienākumu avotu, lai pie tām tiktu. Mirušajam nav kriminālas pagātnes.

Džefrija līgava Katrīna Nebrona atzinusi, ka viņas draugs slepeni strādājis dažādu valsts aģentūru labā. Savukārt Katrīnas ģimene policijai apgalvojusi, ka Džefrijs pats uzskatījis, ka ir pa daļai cilvēks, pa daļai citplanētietis, kurš sūtīts uz Zemi, lai “pasargātu mūs”.

“Šis stāsts izklausās pilnīgi neticams,” teicis Džefrija advokāts, “bet kā gan citādi varētu visu šo izskaidrot?”

Izmeklēšana joprojām, lai noskaidrotu, kāpēc vīrietim piederēja tik daudz ieroču, no kuriem daudzi joprojām atradās kastēs ar nenoņemtām cenu zīmēm. Pagaidām tiek uzskatīts, ka mirušais ar šiem ieročiem nav veicis nekādas nelegālas darbības. Arī vīrieša nāves cēlonis pagaidām vēl nav zināms, tomēr policija neuzskata, ka tai varētu būt sakars ar noziegumu.

https://www.youtube.com/watch?v=KtvHPMyfeQo

Avots:

zvaigžņu tulks

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment