Viņi pie šī uzņēma bildes, nemaz nenojaušot, cik patiesībā tas ir bīstams!

 

Kā vēlāk izrādījās, par boju noturētais priekšmets, patiesībā bija mīna.

Greivelas četrus gadus veco dēlu ieinteresēja uz mīnas palikušās gliemenes un viņš tās aizskāra. Kellija ar šausmām atceras, ka dēls pat pāris reizes uzsitis pa metālisko priekšmetu.

Lai saglabātu piemiņu par piedzīvojumiem pludmalē, Greivela nofotografēja Elisu un viņa māsu Erīnu (6) blakus objektam, kuru uzskatīja par boju. Pēc attēla ievietošanas sociālajā tīklā Facebook, viņa bija šokēta, uzzinot, ka “boja” patiesībā ir ASV militārā mīna.

43

Acīmredzot, mīna neuzsprāgusi saglabājusies kopš Otrā pasaules kara.

Alisone Tomasa-Deivida, Karmartenšīras preses un komunikācijas sekretāre informēja:

“Krasta apsardze saņēma ziņojumu par mīnu un nekavējoties par to ziņoja eksplozīvo lādiņu nodaļai. Tika evakuēti visi, kuri atradās pludmalē. Pirmdienas vakarā mīna tika uzspridzināta ar kontrolētas eksplozijas palīdzību.”

44

Kas attiecas uz Greivelu ģimeni, viņi turpina skaitīt lūgšanas. “Mēs tikai vēlāk sapratām, cik ļoti mums paveicies,” papildina Kellija.

Avots: womansday.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ieva</cite>

    Err.. “sieviete aizveda bērnus uz Velsu Anglijā”…WTF? Velsa nav Anglijā. Velsa, tāpat kā Anglija, atrodas Lielbritānijā. Tās valstis tur viena otrai blakus sēž. Autoram vajadzētu iet atpakaļ uz skolu-pasēdēt ģeogrāfijas stundās.

Leave a Comment