Viņš izlikās, ka palīdz invalīdei šķērsot ielu, bet tad izdarīja kaut ko dziļi nicināmu

“Kad iegāju bankā, lai izņemtu naudu, sapratu, ka man nozagts naudas maks.
Es palūdzu bankas darbinieces palīdzību naudas maka meklēšanā, bet tas izrādījās nozagts.
Biju šokēta un nespēju noticēt, ka kāds spēj tik zemiski rīkoties – apzagt sievieti ratiņkrēslā.
Droši vien viņš atvadoties izvilka no somas naudas maku.
Viņš tik uzstājīgi piedāvāja palīdzību, es domāju, ka viņš ir labais samarietis, bet izrādījās, ka jau no sākta gala šis nelietis bija nolēmis mani aplaupīt,” Finlejsone skaidro.
PAY-Sarah-Finlayson-has-cerebal-palsy-and-was-robbed-by-a-man-who-pretended-to-help-her-across-the-road
Pēc bankas izraksta iegūšanas sieviete secināja, ka zaglis izmantojis viņas bankas karti vairākos veikalos. Bezkontakta debetkarte ļauj tās lietotājam apmaksāt mazus pirkumus, kuru vērtība nepārsniedz 30 Lielbritānijas mārciņas, bez PIN koda ievadīšanas.
Vīrietis karti izmantojis, lai apmaksātu pirkumus ātrās ēdināšanas restorānā McDonald’s, lielveikalā Tesco un citos veikalos.
Finlejsone pastāsta: “Es nekavējoties bloķēju karti, bet īsajā laika posmā zaglis paspēja iztērēt vairāk kā 100 Lielbritānijas mārciņas (122 eiro).
Laimīgā kārtā banka atmaksāja izkrāpto summu, par spīti tam, jūtos ļoti ievainojama.
Nekas tāds agrāk nav noticis. Vīrietis zināja, ka es nespēšu viņu apturēt, pat tad, ja pieķeršu zādzības brīdī. Viņš zināja, ka esmu bezspēcīga.
PAY-Sarah-Finlayson-has-cerebal-palsy-and-was-robbed-by-a-man-who-pretended-to-help-her-across-the-road (1)
Vēlos brīdināt cilvēkus par šī vīrieša izdarībām, neļaujiet viņam izveidot ciešu kontaktu. Kāds, kurš spēj aplaupīt cilvēkus ar kustību traucējumiem, ir spējīgs uz visu ko. Esiet modri un piesardzīgi.”
Zaglis ir 20 -30 gadus vecs vīrietis ar bārdu un noplukušām drēbēm. Uz vienas uzacs viņam ir rēta. Sieviete brīdinājusi citus ļaudis ar kustību traucējumiem, lai viņi uzmanās no zagļa Blekpūlā, Lankašīrā.
Avots: mirror.co.uk
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment