Viņš nolēma izmēģināt ekstrēmu miega režīmu. Lūk, kas ar viņu notika pēc nedēļas

Puisis savā Youtube kanālā publicētajā video stāsta šādi:

“Tā kā es satraucos, ka kaitēšu savam ķermenim/veselībai, pirms eksperimenta konsultējos ar ārstu, miega speciālistu dr. Avidanu. Viņš man sacīja, ka tā nav pārāk laba ideja, jo vairumam cilvēku ir nepieciešams vairāk miega.

Pirmā un otrā diena man bija īpaši grūtas. Otrajā dienā bija ļoti grūti sakopot enerģiju, lai tiktu galā ar darbu un ikdienas pienākumiem.

Dr. Avidans mani brīdināja par īslaicīgajām sekām: lēnāks reakcijas ātrums, atmiņas problēmas, kognitīvās problēmas, radošuma trūkums, paaugstināta aizkaitināmība.

Piektajā dienā lietas sāka kļūt… dīvainas. Es īsti nespēju koncentrēties, un mani nomāca ķiķināšanas lēkmes. Septītajā dienā es vairs nespēju izturēt un man vajadzēja padoties un doties pagulēt vairāk.

edit-8619-1460143853-12

Visumā, vai tas ir kaut kas, ko es ieteiktu darīt arī citiem? Noteikti ne. Varbūt tas var strādāt cilvēkiem, kuriem ģenētiski šāds miega režīms ir atbilstošs. Bet lielākajai daļai 7 līdz 8 stundas ir un paliks optimālais miega daudzums.”

Avots: buzzfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sleep less</cite>

    Es teiktu, ka viņš nav pieradis pie tā, es varu 5cas dienas pa nakti gulēt max 4 h un pēc tam divas dienas pa 12 h, tāds bija mans skolas režīms.

Leave a Comment