VIŅŠ ir koma pēc smagas auto avārijas, taču , kad viņš pamodīsies, viņu sagaida vēl sliktākas ziņas

virietis koma zaudejis siebu un nedzimusu bernu

Ambera Bērnsa gāja bojā un viņas vīrs Kodijs cīnījās par dzīvību pēc tam, kad viņu auto ietriecās kokā. 21 gadu vecā sieviete gāja bojā notikuma vietā, Alabamā. Kodiju ar helikopteru nogādāja slimnīcā, Atlantā, kur viņš ieslīdzis komā. Pāris no Alabamas bija bērniņa gaidībās, Ambera bija 13. grūtniecības nedēļā.

Kodija draugs ievietojis finansiāla atbalsta lūgumu lapā “Go Fund Me“, lai jaunā vīrieša ģimene spētu segt ārstēšanās izdevumus.

Viņš ar sievu devās mājās no Atlantas, Ambera bija 13. grūtniecības nedēļā. Pēkšņi sprāga automašīnas riepa, kas noveda pie ietriekšanās kokā un Amberas nāves.Kodijs šobrīd ir komā un atrodas slimnīcā ar nopietniem ievainojumiem. Lūdzu, palīdziet, jo viņam nav sociālās apdrošināšanas medicīnas izdevumiem, bet viņa vecāki katru dienu mēro cēļu no Alabamas uz Atlantu.

Ceļu satiksmes negadījums notika plkst. 21.48, kad pāra 2000. gada izlaiduma apvidus auto “Yukon XL SUV” taranēja drošības margas, rotēja pulksteņrādītāja virzienā, apmeta kūleni un ietriecās kokā, informē ceļu policijas pārstāvji.

Esiet prātīgi uz ceļa, nepārkāpiet noteikumus un sargājiet sevi un savu ģimeni, lai jums negadītos līdzīgi, kad nākas zaudēt ģimenes locekļus, jo šāda trauma paliek uz visu mūžu, un ar to sadzīvot ir ļoti grūti!

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    ???? …kāds bija mašīnas ātrums ????, pirms griešanās , un apmešanās ….

Leave a Comment