Viņš savā klubā neļāva ienākt imigrantiem, kuri uzmācās meitenēm; Tagad viņam draud cietums

Migrantiem netika paskaidrots, kas ar viņu uzvedību nav kārtībā, Jensens aizliedza viņiem atrasties naktsklubā, lai pasargātu klientes.

Par šādu mēru pieņemšanu viņam var piespriest sešus mēnešus ilgu cietumsodu – par Dānijas rasu diskrimināciju aizlieguma pārkāpumu, tomēr kluba īpašnieks solās no savas politikas neatkāpties ne soli.

“Mēs saskaramies ar to, ka nevaram komunicēt ar bēgļiem, viņi vispār nesaprot ne vārda no tā, ko saku,” pastāsta Jensens.

“Mums ir tiesības vadīt šo uzņēmumu tā, kā tas tika darīts pirms kara Sīrijā un mēs plānojam turpināt to darīt tādā pašā veidā arī tad, kad karš beigsies. Ja kāds domā savādāk, lai mēģina savu taisnību pierādīt tiesā. “

Apsardzes darbinieki sūdzējās Jensenam par to, ka migranti neievēro Dāņu seksuālo etiķeti, un viņiem jāiemācās, ka smaids nav uzaicinājums uz seksu.

Jesnens paskaidrojis, ka apsargi, kuri iejaukušies, kad migranti veikuši seksuālos uzbrukumus, apgalvojuši, ka vīrieši nesaprata, ka tas, ko viņi dara, ir slikti.

“Nedz pašas sievietes, nedz arī mēs nevaram saprotami paskaidrot vainīgajiem, ka viņu rīcība ir nepieņemama un tā jāpārtrauc nekavējoties. Ir ļoti grūti atrisināt problēmas, kurās iesaistītas lielākas vīriešu grupas, kuras nepiedienīgi uzvedas attiecībā pret kluba apmeklētājām. Vienīgais, ko varam darīt, ir pielietot fizisku spēku, lai arī varētu iztikt tikai ar mutvārdos izteiktiem aizrādījumiem,” apgalvo Jensens.

Jensenam piederošais naktsklubs nav vienīgais, kurā ieviests aizliegums migrantiem atrasties kluba telpās, tādus pat lēmumus pieņēmuši arī citu klubu īpašnieki.

dfhdsfh

Arī kluba “Klīstošais holandietis” īpašnieks Glens Hollenders ir pārliecināts, ka pieņēmis pareizo lēmumu.

“Lielākajam vairumam vīriešu, kuri ieradušies patvēruma centrā, ir problēmas ar pretējā dzimuma cienīšanu,” viņš paskaidro.

“Manuprāt, tā jau ir uzmākšanās, ja vīrietis turpina pieskarties sievietei tad, kad viņa ir skaidri pateikusi, lai viņš vairs tai nepieskaras.

Bijis pārlieku daudz gadījumu, kad migranti nav ņēmuši mūsu ieteikumus vērā un turpinājuši uzmākties sievietēm,” piemetina Hollenders.

Jaunākie dati liecina, ka Zonderborgas pilsētiņā, kurā ir tikai 27 000 iedzīvotāju, izmitināti aptuveni 3 000 bēgļu. Pēc bēgļu ierašanās krasi pieauga seksuālo noziegumu skaits bāros un naktsklubos, sievietes sūdzas, ka viņām bail vienām doties ārā no mājas diennakts tumšajā laikā, kā arī pauž neapmierinātību par to, ka smaids tiek uzskatīts par uzaicinājumu stāties seksuālos sakaros.

Avots: www.dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">MILDA BREIVA</cite>

    Viss kārtībā : īpašnieks rīkojās pēc sirdsapziņas un kā zināms Visuma Likumi ir pārāki par valsts likumiem. Meitenes arī nedzerstīsies pa naktsklubiem, bet mācīsies mājās gatavot ēst un šūt, lai kļūtu kārtīgas sievas , kas dzemdē veselīgus bērnus.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Arprac cik tumss cilveks

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      nez kapec man rodas veleshanas ”ielikt” tevi sievietes kermeni, lai tu pats to varetu izbaudit uz savas adas, un tad es veletos uzzinat, kadu ”dziesminju” tad shoreiz dziedasi?????!!!!

  • <cite class="fn">haralds</cite>

    mans klubs, ko gribu laižu, ko negribu nelaižu! tad jau tam kafejušņikam pie Laimas pulksteņa, kurš atejā iebūvēts, arī vaidzetu draudēt cietumsodam – viņu facecontrol mani nelaida iekšā! saprotams, ielaida, kad norvēģu draugs ar meitenēm pateica, ka tādā gadījumā arī ies prom – kopš tā laika tur neeju un ne iekšzemju, ne ārzemju draugiem arī neiesaku, bet.

  • <cite class="fn">DIE</cite>

    Lai nosprāgst visi! Veči, galiniet viņus, nekas cits neatliek, ja negribaat lai otrā paaudze ir musulmaņi. Allahs nav īsts, viņi vnk ir zombiji. Čurkas var man izēsts

  • <cite class="fn">kostas</cite>

    Pamēģiniet tāpat izrīkoties ar viņu sievietēm.garantēju ka jums tiks nogrieztas bumbas un pārgriezta rīkle,jo arābi un musulmaņi sargā savas sievietes.par eiropiešiem viņi saka ka mēs nevaram aizsargāt savas sievietes.domāju ja kādu pārīti arābu kas uzmācas mūsu meitenēm atstātu bez “bumbām” lieta būtu atrisināta.

Leave a Comment