Viņš uzlika monētas uz sava portatīvā datora un rezultāts pārspēja visas cerības!

Vasaras karstums kaitīgi ietekmē ne tikai cilvēka organismu, bet arī tehnoloģijas. Klēpjdatoru īpašnieki labi zina, cik ļoti klēpjdatori pārkarst, kaitinot ar pastāvīgu palēninātu darbību vai pat izslēgšanos visnepiemērotākajā brīdī …

Datora pārkaršana

Pastāstīsim par vienkāršu metodi, kas uzlabos portatīvā datora siltuma izkliedi un pasargās to no pārkaršanas.

Ja jūsu klēpjdators ir pakļauts pārkaršanai, atrodiet pēc iespējas vairāk monētu, vēlams vara, un rūpīgi sakārtojiet tās kolonnās visā brīvajā vietā starp tastatūru un monitoru.

Kā redzams siltuma sadales fotoattēlā, tieši šī klēpjdatora daļa uzsilst visvairāk. Monētas kalpos kā papildu radiators, jo metālam, īpaši vara, ir laba siltumvadītspēja.

Lasi arī: Recepte, kā mājās pagatavot Coca-Cola bez krāsvielām un garšas pastiprinātājiem. Īsts veldzējums karstām vasaras dienām

Tas arī viss! Monētas darbosies kā papildu radiators un palīdzēs izkliedēt lieko siltumu. Vienkārši atcerieties, ka tas ir pagaidu pasākums un agri vai vēlu jums tomēr būs rūpīgi jāiztīra klēpjdators no putekļiem, jo ​​tieši tas samazina iebūvētā dzesētāja efektivitāti.

Pateicoties šai vienkāršajai metodei, pat karstākajās dienās jūs varat aizmirst par pārkaršanu un pagarināt ierīces darbības laiku. Dalieties savās zināšanās ar draugiem, viņi būs jums pateicīgi.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment