Vīrieša 55+ secinājumi no randiņiem ar neglītām sievietēm: es nevēlos ar viņām attiecības

Man ir bijuši pietiekami daudz randiņu ar neglītām sievietēm. Mūsu tikšanās laikā es vienmēr uzvedos pieklājīgi, taktiski, vienmēr uzaicināju uz restorānu vai labu kafejnīcu un neļāvu viņai garlaikoties.

Tomēr visas iespējamās attiecību turpināšanas izredzes nekavējoties pazuda. Vienkārši uzdāvināju sievietei jauku vakaru un viss.

Tagad man ir 55, un dvēsele vēlas ne tikai komfortu mājās. Jo, ja vīrietis ir sasniedzis 50 gadu vecumu, tad viņš prot radīt komfortu pats. Viņam nav problēmu ar ēst gatavošanu, nodarboties ar to, kas viņam patīk. Viņš it visā ir patstāvīgs.

Sievietes uzskata, ka spēj dot vīrietim siltumu, līdzjūtību, sapratni. Bet ko viņas vēlas pretī? Un kāpēc vīrietim vajadzīga sapratne? 50 gadu vecumā vīrietis jau ir nobriedis un viņš tiek galā ar visām grūtībām, kas rodas.

LASI VĒL: 6 lietas, uz kurām nevar ekonomēt sievietes 50+, lai nepārvērstos par vecu veceni

Līdzjūtība? Kad vīrietis paliek bez vecākiem un zaudē savu mīļoto sievieti, kāpēc viņam vajadzīga līdzjūtība no neglītas vecas sievietes? Turklāt vēl svešinieces.

Siltumam, protams, ir liela nozīme. Bet vai skaista sieviete nevar dot šo siltumu, jo viņa, tāpat kā vīrietis, ir no zīdītāju sugas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment