Vīrieši nosauca 3 galvenos iemeslus, kuru dēļ ir gatavi pamest savu sievieti

Vienā no interneta forumiem izlasīju aptaujas rezultātus par tēmu: kādu iemeslu dēļ vīrieši ir gatavi pamest savu sievieti?

Rezultāti man šķita visnotaļ pārsteidzoši. Izrādās, ka “sprādzienbīstamākie” ir trīs faktori.

 

Pirmais faktors. Sieviete ir slinka

Pats interesantākais ir tas, ka “slinkums” neattiecas uz dāmas izskatu vai nevēlēšanos attīstīties – ar šo viss ir kārtībā. Ar slinkumu domātas nepietiekamas sadzīves rūpes par vīru/partneri.

Formulējums, protams, bija atšķirīgs, bet kopīgo nozīmi varēja saprast. Vīrieši sūdzējās, ka “sievietes nepilda savus pienākumus”, netīra māju un negatavo ēdienu”.

Vairāki vīrieši pauda, ka uzskata par laulībai nederīgu sievu, kura pēc atnākšanas no darba nevēlas uzņemties “otro maiņu”. Tāpēc vīrietis dodas tādas sievietes meklējumos, kas tikai priecātos “piepildīt savu ģenētisko misiju”.

Acīmredzot, lai atrastu tādu daiļā dzimuma pārstāvi, kurai ir “tualešu mazgāšanas gēns”, “mātišķais instinkts” un kura pēc smagas darba dienas vēl ir gatava stundām stāvēt pie plīts.

Bet valda taču uzskats, ka vīriešiem svarīgākā ir sievietes figūra un jauneklīgums…

Otrais faktors. Sieviete nemitīgi “zāģē”

“Zāģēšanas” faktors ir vēl vairāk paredzams. Tas nozīmē nemitīgus atgādinājumus par vīriešu pienākumiem – remontu, sadzīves tehnikas labošanu utt. Vai vienkārši par vīrieša nevēlēšanos ieguldīt savu artavu ikdienas dzīvē.

Vīrieši par laulībai nederīgu uzskatīja arī sievu, kura uzstājīgi atgādina vīram par to, kas viņam jādara sadzīvē vai citās jomās.

Tas ir īpaši pārsteidzoši, jo mēs tikko izlasījām, ka pienākumu nepildīšana attiecībā pret vīrieti var izpostīt laulību, bet sievietei mierīgi atlaisties dīvānā nesanāks, ja viņa kopdzīvi grib saglabāt.

Trešais faktors. Sieviete pieprasa materiālus labumus

Ar trešo faktoru viss ir vienkārši. Sievietes, kuras atklāti runāja par materiālajiem ieguldījumiem no vīrieša puses, tika “atsijātas” jau pašā sākumā.

Vai nu merkantilisma dēļ, vai tāpēc, ka vīrietis tik un tā negrasījās izpildīt viņas prasības attiecībā uz finansēm.

Secinājums šim stāstam ir ļoti vienkāršs. Daudzi vīrieši joprojām vēlas, lai sieviete būtu bezmaksas kalpone, smalka un profesionāla vīra apkalpošanā. Gandrīz kā padomju poliklīnikā.

Lūk, tad vīrieši nekad neatstās savu dzīvesbiedri. Tiesa, tad sadumposies sievietes un pašas aizies no vīra. Bet tas jau ir pavisam cits stāsts…

Bet kādus iemeslus tu uzskati par svarīgiem, lai šķirtos no partnera? Priecāsimies, ja pastāstīsi savu viedokli/pieredzi raksta komentāros!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment