Vīrieti, kuram ir četras kājas sauc par pašu nelabo

 

20 gadus vecais puisis atdzīst, ka ir spiests dzīvot vientulībā, jo viņš tiek izstumts no sabiedrības.

1

Viņš stāsta: “Cilvēki par mani smejas. Viņi saka, ka esmu velns. Neviens mani nerespektē, jo izskatos citādāk, bet es vēlētos būt tāds, kā viņi. Es vēlos strādāt tāpat, kā pārējie.”

Neparastā defekta dēļ Radžputs bērnībā tika izsmiets un apsaukāts, un daudzi vietējie uzskata, ka viņa ģimene ir nolādēta.

Liekās kājas viņam traucē normāli apsēsties, un arī staigāšana ir apgrūtināta. Viņam arī nācās uzšūt speciālas bikses.

2

Jaunais vīrietis stāsta, ka nevēlas, ka pret viņu izturas citādi.

“Es vēlos darīt parastas lietas un tikt uztverts kā parasts cilvēks,” viņš stāsta.

Radžputs ir vecākais no četriem brāļiem, un viņš vēlas veikt operāciju, lai varētu iegūt labu izglītību, kļūtu par skolotāju, un spētu parūpēties par saviem vecākiem.

Viņa vecāki, kas ir nabadzīgi dienas strādnieki zemnieku saimniecībās, viņu veda pie vairākiem ārstiem, bet, uzzinot pārmērīgās operācijas izmaksas, atgriezās mājās.

3

Viņa māte Lila Devi stāsta, ka Radžputs piedzimis pēc 12 laulībā pavadītiem gadiem. Viņi dēlu ļoti gaidījuši, bet, viņu ieraugot, nespēja noticēt savām acīm.

“Viņš bija ļoti vājš. Mēs viņu vedām pie ārstiem, bet neviens nevarēja palīdzēt. Cilvēki viņu sauca sliktos vārdos. Man visvairāk sāp tas, ka viņu saukā par velnu.”

Māte stāsta, ka viņš ir ļoti laipns un centīgs un vēlas dzīvot cienījama cilvēka dzīvi. Viņa cer, ka dēls atbrīvosies no liekajām kājām un varēs iekļauties sabiedrībā.

Noskaties video:

https://www.youtube.com/watch?v=KLf-QhPp2_4

Avots: www.mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment