Vīrietis palīdzēja vecas tantiņas auto nomainīt riepu; Tikai vakarā viņš saprata, kas patiesībā notika

Ikdienā biežas ir situācijas, ka mumd vajadzīga nepazīstamu cilvēku palīdzība. Un cilvēki ir dažādi – ir daudzi, kuri palīdz ar vislielāko prieku, un ir tādi, kuri ignorē palīgā saucienus.

Nekad nevar zināt, ko var sagaidīt no nepazīstamiem cilvēkiem.

Kad šīs vecās tantiņas auto izpūtās riepa, viņai nebija ne mazākās nojausmas, kā viņa tagad tiks mājās.

Vīrietis brauca pa lauku ceļu un pamanīja malā apstājušos auto. Tur sēdēja veca tantiņa, kas izskatījās ļoti noraizējusies. Jaunais cilvēks nolēma apstāties un palīdzēt viņai.

Lasi arī: Viņai bija 19, viņam 68 – kā izveidojās dzīve meitenei Diānai, kura apprecējās ar 49 gadus vecāku japāni

Sieviete ļoti sabījās, redzot, ka viņas virzienā nāk nepazītams vīrietis. Kas viņam padomā? Vai tad tiešām kāds nāktu viņai palīgā?

Tā kā viņai pašai nepietika spēka nomainīt riepu, viņai nebija citas izvēles. Kundze iedeva vīrietim rezerves riepu un viņš ļoti ātri viņu nomainīja.

Sieviete pateicās vīrietim un piedāvāja viņam samaksāt par šādu darbu. Viņš neuzskatīja par vajadzīgu ņemt naudu no tantiņas, jo viņš pats bija nolēmis viņai palīdzēt. Viss, ko viņš pateica:

Vienkārši iedomājieties par mani, līdzko redzēsiet kādu, kam ir nepieciešama palīdzība. Atcerieties Braienu Andersonu un atmaksājiet labu darbu ar labu rīcību.”

 

Vīrietis aizbrauca. Tantiņa bija tik ļoti patīkami pārsteigta par vīrieša labo sirdi, ka viņai pat galva sareiba. Viņa iekāpa savā Mercedes un aizbrauca uz tuvāko ēstuvi.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment