Vīrs aizmirsa mani paņemt no dzemdību nama. Vai ko tādu var aizmirst

Precīzi pulksten divpadsmitos man bija nozīmēts, ka tieku izrakstīta no dzemdību nama. Ārsti sacīja, ka radinieki var atbraukt ātrāk, lai noformētu vajadzīgos dokumentus un neaizkavētu pārējos, kuri gatavojās izrakstīties.

Vīram par to es pateicu iepriekš, lai viņš varētu sakārtot savas lietas. Viņš teica, ka visu atcels, ja nepieciešams, bet dzemdību namā ieradīsies laikus.

Izrakstīšanas dienā es viņam piezvanīju, viņš kā reiz brauca uz darbu, bet pēc plānošanas sanāksmes uzreiz brauks uz dzemdību namu. Es biju pārliecināta, ka viņš visu ir saplānojis.

Bija jau pulksten vienpadsmit, sāka sabraukt radinieki – vispirms mani vecāki, pēc tam vīra vecāki. Dzemdību namu pameta citas māmiņas ar bērniem, kuras sagaidīja laimīgie vīri un ģimenes.

Bet manu vīru mēs nevarējām sazvanīt. Zvanīja visi pēc kārtas. Viņa telefons bija izslēgts. Es viņu gaidīju līdz pēdējam, nezaudēju cerību.

Beigās tajā dienā mani izrakstīja pašu pēdējo. Man nebija dzīvokļa atslēgas, kurš gan zināja, ka nāksies atgriezties mājās bez vīra. Tāpēc ar bērnu mēs devāmies pie maniem vecākiem.

Lasīt vēl –Sliktas ziņas Agra Daņiļeviča dzīve

Mazulīti izdevās nolikt gulēt vecāku gultā, jo visas bērna lietas un gultiņa bija dzīvoklī. Es atkal zvanīju vīram, bet viņš neatbildēja. Es noraudāju visu vakaru un aizmigu.

Vīrs atbrauca jau ļoti vēlu vakarā ar ziediem un atvainošanos.

– Mīļotā, piedod! Es ar šo darbu pilnībā aizmirsu, ka šodien izraksties.

Es varētu piedot gan par darbu, gan aizņemtību, bet viņš vienkārši “aizmirsa”. Tas parādīja, cik patiesībā vienaldzīgi viņš pret mani attiecas, ka varēja aizmirst par sava bērna izrakstīšanu no slimnīcas.

Vīrs man zvanīja teju visu nakti, sūtīja ziņas, bet es neatbildēju. Pēc tam vispār izslēdzu telefonu. Nespēju noticēt tam, ka viņš vienkārši aizmirsa par tik svarīgu notikumu.

Nākamajā rītā es apsēdos un apdomāju šo situāciju. Es nolēmu, ka ko tādu piedot nespēju. Tagad domāju, kā pārvest savas un bērna lietas. Laikam to vajag darīt dienas laikā, kad vīrs ir aizņemts ar savām lietām un aizmirst par savu sievu un bērnu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment