Vīrs publicē sirdi plosošas foto no sievas un nedzimušās meitiņas bērēm, lai cīnītos pret braukšanu dzērumā un par stingrākiem likumiem

Avārijas apstākļi esot sekojoši – alkohola reibumā esošs šoferis ar 110 km/h ātrumu iebraucis pretējā joslā, lai veiktu apdzīšanu, tomēr tas noticis līkumā, kur nav redzami pretī braucošie. Tā rezultātā notikusi sadursme, un pretī braucošais auto ar Kristalu pie stūres avarēja.
M. Forestals notikumus pēc avārijas uzreiz nofilmēja tiešraidē Facebook.

Lūk video:

Lapā GoFundMe ir savākti jau vairāk nekā 50 000 dolāri ģimenes atbalstam. Tāpat tiek vākti paraksti lapā chancge.org, ar mērķi veikt likuma izmaiņas, lai noteiktu stingrākus sodus par braukšanu dzērumā. Pirmkārt jau, lai braukšana dzērumā šādos gadījumos tiek uzskatīta par slepkavību ar iepriekšēju nodomu.


Jau 1. novembrī M. Forestalam jāstājas tiesas priekšā – pagaidām viņš, pateicoties drošības naudai, ir uz brīvām kājām.
Kristalas vīrs medijiem norādījis, ka avārijas brīdī sieva caur skaļruni runājusi ar viņu pa telefonu. Viņš esot dzirdējis sievas kliedzienu, un metāla skaņas, kā arī vēlāk ugunsdzēsēju balsis un darbošanos.

Viņš norāda: “Šīs skaņas mani vajās visu atlikušo mūžu”!

Lasi arī: Lielā Dzimšanas dienas kāršu tabula – atrodi pēc tabulas savu kārti un atklāj patiesību par SEVI

Savukārt traģiskās ziņas pavēstīšana bērniem bijusi grūtākā lieta viņa mūžā. “Es pateicu savām meitām un dēliem, ka piedzēries šoferis nogalināja viņu māti… Sāpes un dusmas manā sirdī ir milzīgas… Mana sirds ir salauzta. Līdz mēs atkal tiksimies…”

Avots: Daily Mail

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment