Visdārgākais alkohols, ko nobaudīt

Tātad Jūs tikko ieguvāt lielu naudas summu. Varbūt tā bija prēmija, aizvadot labu sporta sezonu, ja esiet sportists, varbūt esiet laimējis kādā loterijā vai spēlē, piemēram, Laimz, vai izdevis savu grāmatu.

Neatkarīgi no tā, kāds ir iemesls, ir pienācis laiks sevi nedaudz palutināt un nosvinēt Jūsu panākumus. To iespējams izdarīt, vismaz reizi dzīvē nobaudot vienu no dārgākajiem alkoholiem pasaulē.

Lūk, daži no visdārgākajiem alkoholiem, kas pieejami.

1. Penfolds Ampoule – 170 000 USD

Kāpēc pasūtīt standarta glāzi sarkanā vīna, ja variet palutināt savas garšas kārpiņas ar 2004. gada Kalimna Block 42 Cabernet Sauvignon, ko Austrālijas Penfolds vīnkopji iepildījuši ierobežotā sērijā Ampoule – tas ir brīnums, kas maksā tikai 170 000 dolāru. Atcerieties, ka katra šīs ekskluzīvās ražas ampula ir ievietota ar rokām darinātā koka kastītē, kas ir ne tikai baudījums acīm, bet arī garšas kārpiņām.

Ampula tika radīta, lai atzīmētu Penfolds, vienas no Austrālijas senākajām un prestižākajām vīna darītavām, 150. gadadienu. Unikālajā dzērienā ir apvienoti visretākie un visizcilākie vīni, tostarp leģendārais Grange. Ja Jums paveiksies un varēsiet izbaudīt šo vienu no 100 ampulām, tad patiesi nogaršosiet neatkārtojamu sarkano vīnu.

2. Armand de Brignac Midas – 200 000 USD

Armand de Brignac Midas ir trīs vīnogu Pinot Noir, Meunier un Chardonnay vīnu maisījums. Tas ir iesaiņots unikālā, 30 litru pudelē ar zelta pārklājumu. Armand de Brignac Midas pirmo reizi tika izlaists 2008. gadā, un tika izgatavotas tikai 100 pudeles. Ražošanas apjoms 2009. gadā palielinājās līdz 300 pudelēm. Šis dzēriens ir nosaukts grieķu karaļa Midasa vārdā, par kuru tika uzskatīts, ka viņam piemīt spēja pārvērst zeltā visu, kam viņš pieskāries. Armand de Brignnac Midas ir dārgākais šampanietis pasaulē, un tā cena ir 200 000 dolāru par pudeli. To ražo Champagne Cattier, ģimenes šampanietis, kas ražo šampanieti jau vairāk nekā 250 gadus.

3. Diva Vodka – 1 000 000 USD

Degvīna pudele, kuras cena ir 1 000 000 dolāru. Jūs saņemiet augstākās kvalitātes degvīnu, kas ir trīskārši destilēts un filtrēts caur Ziemeļvalstu bērza kokogli. Aplūkojiet pudeli tuvāk, un Jūs redzēsiet, ka tā atbilst savas dīvas reputācijai, jo tās centrā ir Swarovski kristāliem rotāta nūjiņa. Viens malks, un uzreiz jutīsieties pasakaini. Diva Vodka ir Krievijas augstākās kvalitātes degvīns, kas ražots Ņižņijnovgorodas spirta rūpnīcā, kas ir viena no vecākajām un slavenākajām Krievijā. Degvīnam Diva Vodka ir tīra, kraukšķīga garša, kas lieliski piemērota dzeršanai tīrā veidā vai baudīšanai iecienītākajos kokteiļos.

4. Tekila Ley.925 – 3 500 000 USD

Ja domājiet, ka 1 000 000 ASV dolāru ir pārāk daudz, lai maksātu par dzērienu, padomājiet vēlreiz – jo Tequila Ley.925 ar savu cenu 3 500 000 ASV dolāru ir tā vērts! Šoreiz runa ir ne tik daudz par pašu dzērienu, cik par pudeli, kas ieguvusi Ginesa pasaules rekordu, kā dārgākā pasaulē. Padomājiet par 3,6 kg tīra platīna ar 6400 dimantiem un 415 karātiem, un Jūs sapratīsiet, kāpēc. Iegādājieties šādu pudeli, un Jums būs nepieciešama miesassargu komanda, lai Jūs un tekilas dārgakmeņi vienmēr būtu drošībā.

5. Isabella’s Islay – 6 500 000 USD

Ja esiet dūmakainu viskiju cienītājs, tad Jums noteikti patiks Isabella’s Islay. Šim viena iesala viskijam piemīt visas klasiskās Islay viskija īpašības. Atšķirībā no citiem Islay viskijiem, kurus bieži vien gatavo, izmantojot kūdrā audzētus miežus, Isabella’s Islay ražo, izmantojot parastos miežus. Tas piešķir viskijam smalkāku un nepārspīlētu garšu. Šī viskija pudele ir visdārgākais viskijs, ko var nopirkt. Izsmalcinātais skotu viskijs tiek glabāts dekanterī, kurā ir 8500 dimantu, 300 rubīnu un kas izgatavots no baltā zelta. Tā ir patiesi skaista pudele!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment