Vladimira Putina stāsts: kā bandīts no graustu pilsētas kļuva par ietekmīgāko vīrieti Krievijā

Kāds cits vīrietis, kurš agrāk pazina Putinu kā skolasbiedru, vairāk pastāsta par dzīvi šajā vietā. Viņš atminas: “Šī bija vardarbības pilna vieta. Kad Putins bija jauns, viņš bija sliktais puika.

Mazais dzīvoklītis, kurā Putins uzauga
Putina Melnās jūras pils

Viņš sadarbojās ar vienu no jauniešu bandām, un tā bija bīstama. Kā jau minēju, šī bija vardarbīga apkaime un tajā izveidojās daudz kriminālu grupējumu.

Visi te mitinājās komunālajos dzīvokļos. Putina dzīvesvietā uzturējās ģimenes ar atšķirīgām pagātnēm, un tādēļ tur bieži izcēlās kautiņi. Nevienam netika dotas izvēles iespējas, ar ko kopā dzīvot. Turklāt dzīvokļu sienas bija izgatavotas no kartona.

Kāds mūsu draugs pagājušajā gadā atgriezās šeit un stāstīja, ka atceras, kā savulaik sitis Putinu. Komiski iedomāties, ka viņš toreiz piekāva topošo Krievijas prezidentu.”

Acīmredzot, Putins kopš šīs nolaistās vietas pamešanas tur vairs nekad neatgriezās.

Tiek lēsts, ka tagad Putins ir pasaulē turīgākais cilvēks – naudas izteiksmē viņam pieder aptuveni 175 miljardi eiro.

Viņa vecāki, Vladimirs un Marija, apprecējās, būdami tikai 18 gadus veci.

Putina draugs skaidro:

Viņa tēvs bija jūrnieks, kurš pirms kara dienēja uz zemūdenes. Pēcāk viņš strādāja KGB. Darbs bija ļoti bīstams – vīrietis iefiltrējās vāciešu okupētajā teritorijā, lai mēģinātu iznīcināt ieroču fabriku.

Tajā iekšā devās vairāk par 20 kaujiniekiem, bet dzīvi no turienes izkļuva vairs tikai trīs, viens no tiem bija Putina tēvs.

Viņš tika nopietni ievainots un pēc atgriešanās Sanktpēterburgā viņam tika piešķirts strādnieka darbs rūpnīcā.

Putina māte strādāja vairākos darbos, lielākoties par apkopēju, lai sagādātu ģimenei pārtiku. Dzīve bija skaudra, bet Putina māte un tēvs zēnu ļoti mīlēja.

Putinu ģimenes pirmais dēls nomira, būdams vēl zīdainis. Otrais gāja bojā Ļeņingradas blokādes laikā bada dēļ.”

Putins kopā ar vecākiem 1985. gadā

Lasi vēl: Pēdējie pirmsnāves vārdi, ko teikuši slaveni cilvēki – #7 ir ļoti gudri!

Līdz pat pusaudža gadiem Putins bija ielu bandas loceklis, to vadīja kāds no vietējiem kaušļiem. Kad grupējuma vadonis tika apcietināts, Putins nolēma cītīgāk censties mācīties skolā un apgriezt savu dzīvi kājām gaisā, apgūstot pašdisciplīnu.

Putina klases foto 1966. gadā

Aukstā kara laikā Putinu nosūtīja uz Drēzdeni, tur viņš spiegoja, izliekoties par tulku.

40 gadu vecumā viņš saprata, ka karjerai pienākušas beigas – tobrīd Putins plānoja turpmāk strādāt par taksometra vadītāju.

Tomēr viņš sadraudzējās ar vecāka gadagājuma politiķiem un kāpa pa politiķa karjeras kāpnēm. Izmantojot lietišķu pielīšanu, Putinam desmitgades laikā izdevās kļūt par prezidentu.

Par spīti tam, viņš nekad neaizmirsīs Sanktpēterburgas ielās iegūtās mācības, kuras arī šobaltdien liek viņam rīkoties.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment