Slikti jaunumi uzņēmēja Jūlija Krūmiņa dzīvē

Jūlijs Krūmiņš, dzimis 1943. gada 12. decembrī, ir ievērojams latviešu uzņēmējs ar daudzpusīgu karjeru. Sākot savu ceļu kā administrators Rīgas Kinostudijā un pēc tam strādājot “Mosfilm” no 1969. līdz 1989. gadam, viņš ieguva plašas pieredzes kinematogrāfijas nozarē.

Vēlāk Krūmiņš veltījies transporta, ostu un nekustamā īpašuma jomām Latvijā.

Kopš 1997. gada viņa uzņēmējspējas rezultāti regulāri ierindojas Latvijas miljonāru sarakstā, atspoguļojot viņa izcilos sasniegumus biznesā.

Pēc pensionēšanās viņš pavada daļu laika kopā ar ģimeni Austrālijā, bet vēlāk atgriezies pie uzņēmējdarbības Latvijā.

 

2016. gadā Jūlijs Krūmiņš prezentēja savu memuāru grāmatu “Iļģuciema pašpuikas stāsti”, kuru raksturo atklāts stāstījums par viņa dzīvi, piedzīvojumiem un laika biedriem un pretiniekiem.

Šī grāmata dod ieskatu ne tikai uz uzņēmēja veiksmēm, bet arī atklāj personīgas nianses un interesantas anekdotes no viņa bagātīgā dzīves ceļa.

Tomēr tagad slavenais uzņēmējs ir satraucies, un tam ir nopietns iemesls. Pie tam šī “sāga” ilgst jau labu laiku.

Lasi arī: Nevainojama boršča sagatave visai ziemai: garšīgi, vienkārši un pieejami

Lasi arī: Ideāls vistas buljons: kā mums mācīja to pagatavot nepareizi. Mūsu 4 kļūdas, kas kļuva par noteikumiem. Un 4 triki gardam buljonam

 

Tuvojas brīdis, kad miljonāram Jūlijam Krūmiņam vēlreiz būs jāparādās tiesas priekšā…

Krūmiņš uzsvēra, ka ja viņu apcietinās, plānotā grandiozā 80. jubilejas balle, kas solās būt lieliska, nenotiks. Par to informēts “Privātā Dzīve” žurnāla materiālā “Draud izgāzties gada vērienīgākā balle”, kā vēstīts Evijas Kalnbērzas materiālā.

 

Krūmiņš ir dusmīgs, jo šī lieta ir ļoti ievilkusies un radusi traucēkli plānotajām 80. dzimšanas dienas svinībām decembra vidū.

 

Tiesa izskatīs lietu, kurā Krūmiņš un viņa meita Maija Krieviņa tiek vainoti par…

 

 Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment