Zinātnieks domā, ka ir atklājis ilga mūža noslēpumu; Atslēga ir sekss, tomēr jums nepatiks viņa secinājumi

Profesors uzskata, ka ilgai dzīvei cilvēkiem ir jāatsakās no seksa.

Aleks Žavoronkovs ir Apvienotajā Karalistē bāzētā Bioģeneroloģijas izpētes nodibinājuma direktors un viņš apgalvo, ka bez seksa, cilvēki var dzīvot pat līdz 150 gadu vecumam.

Savā jaunizdotajā grāmatā „Nenovecojošā paaudze”, viņš apgalvo, ka dzīve bez seksa ļaus mums dzīvot daudz, daudz ilgāk.

1aa

„Man šad un tad ir sekss, bet tas nenotiek regulāri un, visbiežāk es to daru ar citiem zinātniekiem,” apgalvo 36 gadus vecais profesors.

„Man grūti to atzīt, bet pēc seksa mijiedarbība ir ļoti garlaicīga.”

Žavoronkovs brīdina mūs par „enerģiju patērējošiem traucēkļiem”- laulību, bērniem un materiālajām vērtībām.

„Atliekot laulības un reprodukciju, tu vari pagarināt savas dzīves ilguma horizontus,” viņš pastāsta Mail Online žurnālistiem.

„Tas mani tikai aizkavētu un novērstu manas domas no pētījumu veikšanas. Ja plāno nodzīvot līdz 150 gadu vecumam, laulības ir nopietns lēmums.”

Tā vietā, viņš iesaka, ka mums regulāri ir jānodarbojas ar fiziskām aktivitātēm un jāmēģina ēst mazāk pārtikas. Žavoronkovs atzīst, ka pats ikdienā patērē tikai 1600 līdz 1700 kalorijas, viņš uzturvielas uzņem no augļiem, jogurta un proteīnu batoniņiem.

Pasaules Veselības organizācija nesen paziņojusi, ka drīz mēs dzīvosim pasaulē, kurā 100 gadus ilgs mūžs ir norma.

Rupji rēķinot, pirms 100 gadiem, vidējais dzīves ilgums Lielbritānijā dzīvojošajiem vīriešiem bija 48 gadi, bet sievietēm 56.

„Nodzīvot līdz 150 gadu vecumam nav neiespējami. Es vispār neplānoju nomirt. Man bija nepieciešami tikai 30 gadi, lai saprastu, ka viss ir iespējams,” secina Žavoronkovs.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment