17. maija dienas horoskops – neapturi pats sevi!

1

AUNS Šodien esi blakus tiem, kuriem uzticies, citādāk vari iekulties nopietnās problēmās. Ik pa brīdim būsi dusmīgs, tomēr no tā attiecības nepajuks.

2

VĒRSIS Visam, ko dari, vajag uzmanīt detaļas, jo ļoti viegli būs palaist kaut ko garām. Šodien daudz kas balstās uz ārējo izskatu, tādēļ par to parūpējies!

3

DVĪŅI Tu par daudz esi sācis ignorēt cilvēkus, kuriem esi svarīgs. Esi tagad izvēles priekšā – vai nu pasaki “nē” vai arī tad iemācies kādu atbildību.

4

VĒZIS Sīkie mājas darbi tevi padarīs priecīgu un arī tos, kuri atrodas tev apkārt. Nevajag domāt par to, ka dari un nesaņem pretī – dzīve ir gara un viss tiek pierakstīts!

5

LAUVA Atstāj lietas tādas, kādas tās šobrīd ir, un pievērsies darbam – tur tev ir jāsasniedz labākais iespējamais punkts. Par daudz dramatizēsi ikdienišķus notikumus.

6

JAUNAVA Vēlamas vakariņas divatā, kas vainagojas ar nākotnes plānu kalšanu. Vairāk atveries cilvēkiem, kuri par tevi izrāda interesi un ir gatavi sadarboties.

7

SVARI Tev ir jāpiepilda savas vēlmes, lai varētu attīstīt talantus. Laba diena, lai lasītu pamācošas grāmatas – šodien viss ir par tavu iekšieni!

8

SKORPIONS Dari to, kas ir jādara, bet neļauj sev kāpt uz galvas. Būs situācijas, kad jāpastāv par savu viedokli, tādēļ tu nedrīksti saminstināties.

9

STRĒLNIEKS Šodien ar naudu daudz nevajag rīkoties. Tev tā ir jātaupa lielākiem mērķiem. Lai arī kā liktos, ka viss nav kārtībā, dažas detaļas tomēr esi palaidis garām.

10

MEŽĀZIS Izmanto savu pieredzi, lai labotu kļūdas. Šādā situācijā jau esi bijis, lai arī šķiet, ka no tās nav izejas. Tavos spēkos ir izlabot visu, kas sagājis grīstē.

11

ŪDENSVĪRS Nododies darbam pilnībā. Šodien visas emocijas, draugu, mīlestības un ģimenes būšanas ir jānoliek malā. Šī diena ir savas karjeras attīstīšanai!

12

ZIVIS Mazas problēmas ar veselību, tomēr tās tevi netraucēs ilgtermiņā. Uzmanies no ļaunatminīgiem cilvēkiem, jo šodien tādi ap tevi apgrozīsies diezgan bieži.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment