Dīvains “seksa triks”, kas nodrošinās tev daudz ilgāku mūžu – bet vai tu spēsi to izpildīt?

Taisnību sakot, tas varētu būt diezgan smags upuris, bet tas atkarīgs no tā, kāda ir tava attieksme pret seksu.

Jo ne jau VAIRĀK seksa zinātnieki iesaka, lai palielinātu dzīves ilgumu – tieši otrādi – par ilga mūža noslēpumu arvien biežāk tiek uzskatīta pilnīga ATTEIKŠANĀS no seksa.

Ilgmūžības un celibāta savstarpējā saikne ir bieži pētīta, un Šefīldas Universitātē izdarītie atklājumi apstiprina, ka atturība no seksa nodrošinās ilgāku mūžu nekā būšana seksuāli aktīvam.

Acīmredzot tāpēc arī mūķenes un “vecmeitas” bieži vien nodzīvo ilgāk nekā vairums seksuāli aktīvo cilvēku – kaut arī, protams, ir izņēmumi.

Senior-woman-blowing-out-candles-at-birthday-party

Pētnieku komandas līderis dr. Maikls Siva-Džotnijs saka: “Mūķenēm ir tendence dzīvot ilgāk nekā sievietēm ar bērniem, un vairums cilvēku pazīst kādu, kuram ir neprecējusies tante, kura šķietami dzīvo mūžīgi. Jautājums ir, kāpēc tā?”

Pētījums tika veikts, izmantojot vaboles, kuras pārojas katru dienu, mirst jaunas, kamēr tās, kuras no pārošanās izvairās, dzīvo daudz ilgāk.

Lasi vēl: 120 gados NEVAINĪGS: pasaulē vecākā vīrieša dzīvesveids ir skarbs un šokējošs

Dr. Siva-Džotnijs skaidro: “Vaboles, kuras pārojas, mirst ātrāk nekā tās, kuras nepārojas. Cilvēku organisms ir atšķirīgs, bet princips ir tāds pats. Vabolēm pārošanās lika ražot hormonus, kuri negatīvi ietekmē imūnsistēmu. Tāpēc, nodarbojoties ar seksu, vaboles ievērojami pazemina imūnsistēmas aizsargspēju, kas rezultējas mazākā dzīves ilgumā.”

Dr. Siva-Džotnijs tic, ka to pašu var attiecināt arī uz citiem organismiem, tai skaitā cilvēku.

Šos atklājumus apstiprina arī citi pētījumi. Novērots, ka vīrieši, kuriem veikta kastrācija, dzīvo ievērojami (līdz pat 19 gadiem ilgāk) nekā citi, kaut arī tā, iespējams, ir pārāk ekstrēma pieeja.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Uzsāc mēnesi, satiekot savu veiksmi! https://goo.gl/QrjOvB</cite>

    Visiem sen jau zināms, ka vislabākais veids stresa samazināšanai ir iegūt drošības sajūtu. Jo kas tad ir stress? Vai tad ne satraukums? Satraukums par esošo situāciju, satraukums par nākotni – vai izdosies ieplānotais, vai sev un tuvajiem neatgadīsies kas slikts. Vai varēšu sevi un tuviniekus pasargāt, ja parādīsies briesmas.
    Brīvu finansu līdzekļu pieejamība ļoti daudzus no stresa izraisītājiem novērš jau saknē. Bankas to sauc par drošības spilvenu. Vai tev tāds ir? Vai tas ir pietiekoši liels? Cilvēkam vienmēr par maz, bet tā godīgi, nemelojot sev – vai ir pietiekošs? Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Nauda, protams, nevar kalpot kā pilnīgi visu problēmu risinājums. Bet, kā vēsta sena tautas gudrība, labāk sēdēt skaistā un jaudīgā BMW džipā kā trolejbusā.

  • <cite class="fn">Agrita</cite>

    Nu, nezinu gan..
    Labāk sāc ar to, ka pārbaudi, vai tev nav invāzijas simptomu!
    Alerģijas (izsitumi, acu asarošana un iesnas)
    Biežas saaukstēšanās, tonsilīts, aizlikts deguns
    Hronisks nogurums (tu ātri nogursti, neatkarīgi no tā, ko dari)
    Biežas galvassāpes, aizcietējumi un caureja
    Muskuļu un locītavu sāpes
    Nervozitāte, bezmiegs un apetītes traucējumi
    Tumši loki un maisiņi zem acīm.
    DETOXIC ir uzticams līdzeklis pret parazītiem!
    Tas 30 dienu laikā pilnībā atbrīvo tavu ķermeni no parazītiem un vēdera tārpiem. Iepazīsti tuvāk un pasūti jau tūlīt! https://goo.gl/o9csiZ

Leave a Comment