Interesanti: cik daudz laika no dzīves cilvēks pavada, nodarbojoties ar seksu un darot citas lietas

Saskaņā ar britu mediju The Sun, pētījumā, kuru veicis Reebok, atklājies, ka vidusmēra cilvēks pavadīs tikai 0,45% no savas dzīves, nodarbojoties ar seksu.

Tās kopā ir vienm 117 dienas.

Pētījumā tika aptaujāti vairāk nekā 9000 cilvēki no Apvienotās Karalistes, ASV, Vācijas, Francijas, Spānijas, Meksikas, Kanādas, Krievijas un Dienvidkorejas, un, spriežot pēc rezultātiem, mums visiem vajadzētu sakārtot dzīves prioritātes.

Salīdzinājumam – vidusmēra cilvēks pavadīs apmēram 30% no savas dzīves (7709 dienas), būdams apsēdies. Gan sievietes, gan vīrieši aptuveni 0,69% no sava mūža veltīs sportiskām aktivitātēm, bet 41% vairuma cilvēku dzīvju tiks aizvadīts, izmantojot dažādas tehnoloģijas.

41% dzīves pie tehnoloģijām? Tas ir gandrīz tikpat nomācoši, cik pavadīt tikai 117 dienas, nodarbojoties ar seksu. Kaut gan šis skaitlis droši vien palielinātos vismaz 4 reizes, ja varētu skaitīt “sevi pašu” kā savu seksuālo partneri.

Avots: mandatory.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Imperators</cite>

    Patiesībā 117 dienas nodarboties ar seksu var aptuveni viena gada laikā, lai pārsniegtu vidējo rādītāju, pat nedarot to katru dienu. Līdz ar to, ja vien kāds nepavada nedēļā vien 10 minūtes gultā, tad manuprāt vismaz viens gads tiks pavadīts gultā gandrīz katram.

Leave a Comment