Pētījums: sievietēm ir vienalga par tava “draudziņa” garumu – tā vietā tev jāzina ŠIS!

Ko viņa vēlas gultā: labāku komunikāciju

she wants better communication in bed

62% aptaujāto sieviešu atbildēja, ka labāka komunikācija uzlabotu seksuālo dzīvi, tomēr viņas nebija vienīgās, kuras tā domā – arī 50% aptaujāto vīriešu minēja šādu pašu atbildi.

Attiecībās, ja vēlies iekāres pilnu, kaislīgu mīlas dzīvi, tev savam partnerim ir jāstāsta, ko tu sagaidi – ir jāatklāj savas slēptās fantāzijas.

Dažkārt šķiet, ka par šādām lietām runāt varētu būt neērti, tomēr tam būs vien jāpārkāpj pāri, ja vēlies kaut ko uzlabot jūsu seksuālajās attiecībās.

Ko viņa vēlas gultā: ilgāku priekšspēli

what she wants in bed foreplay

Seksā ir daudz kā vairāk par pašu seksu un orgasmu, tādēļ tam nevajadzētu būt nekādam pārsteigumam, ka 58% sieviešu neiebilstu, ja tu vairāk fokusētos uz priekšspēli.

Tipiski par priekšspēli uzskata skūpstus, maigus pieskārienus, orālo seksu. Orgasms ir tikai ķirsītis uz tortes.”

Ja tu veltīsi vairāk laika tam, lai viņa tiktu uzbudināta un kļūtu iekarsusi, viņas organisms sāks izdalīt vairāk vaginālā lubrikanta, kas pašu seksa aktu padarīs daudz komfortablāku un patīkamāku – gan tev, gan viņai.

Un jums noteikti nav jāatrodas gultā, lai tu viņu uzbudinātu – vari to darīt jebkur citur. Piemēram, dienas laikā uzraksti viņai kādu neķītru īsziņu, pasaki kādu jauku komplimentu, ieplāno romantiskas vakariņas – tas viss ir lieliska priekšspēle.

Ko viņa vēlas gultā: seksa rotaļlietas

what she wants in bed sex toys

Seksa rotaļlietas guļamistabas spēlēs var piedāvāt ļoti daudz ko – un 40% no aptaujātajām sievietēm tam piekrīt.

Lasi vēl: Kā neticami labs sekss var izdzēst tavu atmiņu – un kāpēc tā notiek!

Pārāk daudz vīriešu jūtas apdraudēti no seksa rotaļlietu puses, minot, ka tas kaut ko liecina par viņu vīrišķību vai drīzāk – tās trūkumu. Tomēr seksa rotaļlietas var piešaut uguntiņu un padarīt interesantākas ierastās seksa pozas. Piemēram, pozās, kurās netiek stimulēts viņas klitors, varat izmantot rotaļlietu, kas to izdarīs – daudzām sievietēm kas tāds ir vajadzīgs.

Untitled

Ja vēlaties, lai seksa rotaļlieta jums abiem dod prieku, tam lieliski noderēs vibrējošs locekļa gredzens.

Untitled

Ko viņa vēlas gultā: fantāzijas

what she wants in bed fantasies

Seksuālās fantāzijas un fetiši tipiski ir tabū, tomēr 40% sieviešu atzīst, ka tās var uzlabot seksuālo dzīvi. Un arī 50% vīriešu piekrīt šai idejai.

Tomēr tas nestrādā visiem, bet, ja jums patīk darbināt savu fantāziju un izmēģināt jaunas lietas, šāda pieredze var izveidot īpašu saikni.

Fantāzijas ne vienmēr nozīmē ko ļoti dīvainu – dažkārt viņa vienkārši grib dzirdēt, piemēram, neķītrus vārdus vai arī izmēģināt seksu kādā jaunā vietā. Un šādā gadījumā atkal lietā ir jāliek komunikācija, lai jūs abi būtu informēti viens par otra vēlmēm.

Ko viņa vēlas gultā: lomu spēli

what she wants in bed role playing

35% sieviešu apgalvo, ka lomu spēles ir uzlabojušas viņu laulību.

“Lomu spēle ir tad, kad divi cilvēki izliekas par to, kas viņi nav,” skaidro pētījuma autore. “Abi cilvēki var izdomāt scenāriju kā divi dažādi cilvēki – kā arī pārģērbšanās var tikt iekļauta. Daži pāri arī iet tik tālu, ka sarunā tikšanos kādā publiskā vietā, izveidojot vienkārši pārsteidzošu stāstu.” Šis var būt ļoti noderīgs pāriem, kuriem vajag mazliet atjaunot to kaisles liesmiņu.

Avots: menshealth.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">nu nu</cite>

    tikai nevajag,arī garums un ilgums spēlē lielu lomu,ko lidz jauka priekšpēle ja 2x iekšā ārā un čušššš…;)

  • <cite class="fn">Ieskaties jau tagad: https://goo.gl/jApPYO</cite>

    Mums Mālupē šīs lietas nostādītas normāli jau paša sākumā. Kāda jēga turēt sievu mājās, ja viņa nepilda galveno sievas funkciju, prakstiski vienīgo, kuru nevar izdarīt ar draugiem. Jo parunāties, plānot kopīgu nākotni, taisīt biznesu, iet kopā pastaigāties, iedzert kādu aliņu – to visu var ar draugu. Ja vien neesi pedjiks, tad sekss gan nesanāk, tāpēc ir sieva. Vēl variants – ja sieva negrib, doties pie mīļākās.
    Nepaliec ar savu labo roku Valentīndienā, satiec sevis cienīgu sievieti!!

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie licencēta loto brokera un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem.

Leave a Comment