Šokējoši kadri: Tikko dzimušu bērnu izmet sausajā tualetē

13631507_1220485064638217_4086509560668137534_n

Šie šokējošie kadri parāda jaundzimušo – domājams, ka viņš ir tikai pāris minūtes vecs.

Mazais atstāja likteņa varā lokāmies tualetes izkārnījumu bedrē. Bērns bija atstāts nomirt izkārnījumos, ārsti uzskata, ka māte droši vien notupās pie tualetes bedres un pārgrieza nabassaiti.

Mazuļa raudāšanu izdzirdēja ceļotāji, kuri bija apstājušies, lai izmantotu uzpildes stacijā esošo tualeti, blakus autoceļam.

Kad viņi pārliecās pāri bedrei un pārliecinājās, ka no turienes dzirdamas bērna raudas, kāds no ceļotājiem uzņēma šo videomateriālu.

Spied tālāk, lai redzētu video un uzzinātu vairāk

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">sieviete</cite>

    Kāpēc visi uzreiz domā, ka māte izmeta jaundzimušo tualetes bedrē? Ir zināms, ka ne vienmēr, īpaši pirmajā grūtniecībā, topošā māmiņa spēj pati atšķirt, vai tās ir pirmās dzemdību sākuma pazīmes, t.i., spiediena sajūta, kad sākas bērniņa izstumšanas posms, vai vienkārši vēlme nokārtoties. Zināmi daudzi gadījumi, kad sievietes šīs sajūtas sajauc. Tāpat varbūt ir noticis šajā situācijā, kad sieviete, visticamāk, domājusi, ka tā ir tikai kārtējā vēdera izeja, tāpēc pietupusies virs tualetes bedres, bet rezultātā izspiedusi bērniņu, pēc tam pati nobijusies no notikušā un sapratusi, ka bērniņu nevar no bedres dabūt ārā, pārgriezusi nabas saiti un aizmukusi prom bez bērniņa. Visticamāk, ka šai sievietei patiešām bija nepieciešama palīdzība, kuru viņai neviens nespēja sniegt.

  • <cite class="fn">vīrietis</cite>

    Vai ne, aizgāja pakakāt uz ateju ar šķērēm vai nazīti, lai var saiti pārgriezt? Tu arī tā ej uz tualeti? Nu var jau būt ka ar zobiem pārgrauza, bet diezin vai.

Leave a Comment