Lūk, zonas, kur tava meitene vēlas, lai tu viņu skūpstītu! Skūpstot #6, viņa būs EKSTĀZĒ

 

1. Kakls

1

Ja vēl to nezināji, tad kakls sievietēm ir viena no erogēnajām zonām, tā ir ļoti jutīga, tāpēc skūpsti šajā zonā var viegli uzbudināt sievieti, likt skudriņām skriet pār viņas ķermeni!

2. Kakla aizmugure sprandas rajonā

2

Viegla masāža un skūpsti šajā zonā var būt ļoti erotiska darbība, kas liks tavai draudzenei iekarst.

3. Piere

3

Maigs skūpsts uz pieres ir viens no labākajiem veidiem, kā izrādīt, cik ļoti tev viņa ir svarīga. Tas liecina, cik ļoti emocionāli tu esi piesaistīts jūsu attiecībām.

Lasi arī: 14 pamācības kaislīgam skūpstam

4. Ausis

4

Ausis var kutināt, maigi glāstīt un skūpstīt – tas rada tūlītēju baudu!

5. Gurni

5

Šī ir viena no ķermeņa jutekliskākajām zonām. Maiga masēšana un skūpsti šajā zonā tiks ļoti novērtēti.

Uzbudinājums rodas, kad izdalās dopamīna, oksitocīna un sertonīna hormoni, tāpēc skūpsti savu sievieti, un viņa vēlēsies tevi aizvien vairāk, jo šie hormona rada (veselīgu) pieradumu.

6. Krūtis

6

Krūšu skūpstīšana, iespējams, ir jutekliskākais veids, kā viņu stimulēt. Krūtis nav domātas, lai uz viņām tikai skatītos vai iegrābtos tajās – tās ir jāglāsta, jāskūpsta, jāmasē – tava meitene būs ekstāzē, tici man!

Avots: wittyfeed.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

    Nav sliktu laika apstākļu, ir nepareizi izvēlēts apģērbs, automašīna un kompānija, kurā atrodies, firma, kurā strādā, arī dzīves partneris. Piekrīti? Vai esi gatavs Latvijas ziemas salam, kurš mijas slapjdranķiem? Piedalies lielākajās Rietumeiropas un Amerikas loterijās, izmantojot jauno, matemātiskajā statistikā balstīto stratēģiju – grupu spēli, sauktu par sindikātu, un esi gatavs jebkurām dabas kaprīzēm jau pēc nākošās izlozes. Reģistrējies pie licencēta loto brokera un jau šogad iegūsti laimestus, ar kuriem pietiks gan pirmajai iemaksai par labu auto, dāvanām tuviniekiem un kārtīgi izballēties ar draugiem. https://goo.gl/R6VdrB

Leave a Comment