1. decembra dienas horoskops – vēro uzmanīgāk!

 1

AUNS Šodien noteikti Tev jāizrāda iniciatīva. Tavas problēmas šodien ir spējīgi atrisināt citi, tādēļ droši prasi pēc padoma – nekautrējies.

2

VĒRSIS Nostiprini savu emocionālo stāvokli. Ja tas būs kārtībā, uzlabosies arī biznesa joma. Ja visu ņemsi tikai sev, otra puse drīz no tā nogurs.

3

DVĪŅI Viņi šodien varēs baudīt visādus dzīves labumus, kas nāks no visām malām pēc kārtas. Ja domāsi pozitīvi, notiks pozitīvas lietas!

4

VĒZIS Šodien Tu sajutīsi, ka atrodies stabilā vietā. Atjaunosies reputācija citu cilvēku acīs. Domā par sevi, jo tikai tā Tev viss izdosies!

5

LAUVA Ja notiek kaut kas, kas nav bijis plānots, tas nenozīmē, ka uzreiz tam jāatmet ar roku. Šodien tās ir iespējas, kas stāsies Tavā ceļā.

6

JAUNAVA Šodien nemeklē adrenalīnu. Tu dabūsi visu, ko vēlies, ja atcerēsies, kādi ir spēles noteikumi. Domā ar galvu, ne sirdi!

7

SVARI Šodien savedīsi kārtībā dažādas neskaidrības. Jaunais dzīvesstils šodien parādīs savas ēnas puses, bet tas nebūs uz ilgu.

8

SKORPIONS Šodien (par brīnumu) panākumus sniegs patmīlība. Izdomā savus noteikumus, izdomā plānu un tikai ej taisni uz priekšu!

9

STRĒLNIEKS Ja vēlēsies šodien kontrolēt situāciju, tas Tev būs ļoti liels izaicinājums. Pievērs uzmanību tam, kas notiek Tevī iekšā.

10

MEŽĀZIS Kaut kā būsi noraizējies par savu nākotni. Tomēr tam nebūs nekāda pamata. Ja vēlies kaut kādu pārgalvību – droši rīkojies.

11

ŪDENSVĪRS Šodien patiesā gaismā parādīsies cilvēki, kuriem Tu nevari uzticēties. Lai arī tas kādu laiku pasāpēs, tas būs bijis to vērts.

12

ZIVIS Šodien Tev būs atvērtas daudzas durvis: jautājums ir tikai, kuras Tev šķitīs pieņemamākās. Neliec sevi robežās, Tev vajag brīvību.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment