10. decembra dienas horoskops – nesaki “nē”!

1

AUNS Saskarsies ar lielākām problēmām, nekā parasti. Daudz kas būs tavās rokās, tādēļ būs jāpieņem ātri un svarīgi lēmumi.

2

VĒRSIS Ja nedomāsi, kā uzlabot šā brīža stāvokli, kļūs vēl sliktāk. Neizvairies no atbildības, neliec citiem vilties tevī.

3

DVĪŅI No gaisa kritīs vairākas jaunas ziņas, kas izbojās nākamās nedēļas plānus. Būs jāpielieto organizatoriskās prasmes. Nepaliec parādā!

4

VĒZIS Šodiena atnesīs lielāku ticību izdevušai nākotnei. Sāc vairāk nodarboties ar fiziskām aktiviātēm, beidzot tev tam būs motivācija.

5

LAUVA Neskaties uz visiem ar šķību aci. Tev tikai šķiet, ka esi pelnījis tos cilvēkus, kuri vairs nav blakus, bet tā nav – tev priekšā stāv kas daudz labāks.

6

JAUNAVA Neļauj citiem sev bojāt garastāvokli. Vakarā vajag ģimeniskas, jaukas vakariņas, kas satuvinās jūs visus. Esi iecietīga!

7

SVARI Pārāk daudz esi sācis svārstīties uz visām pusēm. Cilvēkam ir jāiet viens ceļš, un uz to arī jābalstās. Neesi egoists, domā par citiem.

8

SKORPIONS Vairāk ej sabiedrībā. Tev nepieciešami jauni kontakti un piedzīvojumi. Izvēle būs tavās rokās, izvēlies tīkamāko variantu.

9

STRĒLNIEKS Nevajag sevi apturēt tikai tāpēc, ka šķiet, ka rīkojies traki – tas tieši tev ir vajadzīgs. Vairāk bezrūpības un drosmes.

10

MEŽĀZIS Domā par savu personīgo dzīvi, kaut kas tajā ir jāmaina – jāielaiž kāds jauns cilvēks. Jo vairāk domāsi, jo ātrāk tas piepildīsies.

11

ŪDENSVĪRS Nepukojies uz tiem, kuri negrib tev palīdzēt un stājas ceļā. Pašam vien jālaužas uz priekšu, lai viss beigu beigās ietu pēc plāna.

12

ZIVIS Saticība, godīgums, dāsnums – tas ir tas, kas tev šodien ir kārtīgi jāievēro attiecībā uz citiem cilvēkiem. Neaprunā tos, kas darījuši tevi laimīgu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment