10. februāra dienas horoskops – nevajag pārcensties!

AUNS

Tajā, ka netiec pie kārotā, nevajag vainot citus. Uz sevi no malas negribēsies skatīties, jo jūti, ka patiesībā tas, ko dari, nav īsti pareizi.

VĒRSIS

Šodien būs jāsaņemās visas dūšas un jāatvainojas. Tev nebūs taisnība kādā spraigā strīdā, būs jācenšas pārkāpt pāri savai augsprātībai.

DVĪŅI

Lieliski visu “apiesi” no drošākās puses. Paliksi nepamanīts, varēsi izdarīt neticamas lietas, par kurām pašam pēc tam būs jābrīnās.

VĒZIS

Personīgajā dzīvē ieviesīsies dažas neskaidrības. Šķitīs, ka pats ar to galā netiksi. Ir vērts apdomāt skaidri, kas tev ir patiešām vajadzīgs un tikai tad rīkoties.

LAUVA

Situācija nav bezcerīga – tas tev ir jāatceras. Gribēsies visu nolikt malā un sākt no jauna, bet problēma patiesībā ir pavisam maza – tev tā tikai jāatrod.

JAUNAVA

Neprasi to, ko zini, ka kādam citam ir grūti dot. Būs jāsamierinās ar mazumiņu, ja negribi būt pārāk uzmācīgs. Šodien spēcīgas ģimenes saites.

SVARI

Tiksi nostādīts kāda interesanta fakta priekšā. Tikai neskrien ar galvu sienā. Šādi meli agri vai vēlu tiks atklāti, un tu no tā nevarēsi izvairīties.

Lasi vēl: FOTO: 17 dīvaini vēsturiski attēli – ko tik cilvēki agrāk nedarīja!

SKORPIONS

Pārāk liela sacerēšanās nenāks par labu, jo rezultāts nebūs tiks spožs. Ambīcijas samazinām, un tad jau viss noritēs kā pa diedziņu.

STRĒLNIEKS

Kāds cilvēks šķitīs pilnīgi neatvairāms, pievilksieties kā magnēti. Būs jāsaņemas visa iespējamā drosme, lai spertu nākamo soli un rīkotos.

MEŽĀZIS

Ņem vērā citu padomus – ir lietas, ko pats no malas nevari saredzēt. Būs jāpriecājas par citu cilvēku panākumiem – negribēsi taču izskatīties nelietīgs.

ŪDENSVĪRS

Visu teiksi tieši tā, kā tas ir. Varbūt pat pārāk maz šodien ņemsi vērā citu cilvēku jūtas. Ja ir ieviesušās kādas neskaidrības, par to ir jārunā.

ZIVIS

Atpakaļ skatīties nav vērts, jo tur tik un tā neko nevar mainīt. Mazliet vairāk domā par sevi, neļauj cilvēkiem sevi izmantot – tu taču pats jūti, ka tas nav pareizi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment