10 gudri papīra dvieļu izmantošanas veidi, par kuriem daudzi pat nenojauš

Atzīšos, ka nekad nepārstāju brīnīties par papīra dvieļu daudzpusīgajiem izmantošanas veidiem. Šķiet, ka tiem tikpat kā nav nekādu trūkumu, izņemot cenu.

Šodien es tev pastāstīšu, kā es izmantoju papīra dvieļus sadzīvē.

Papīra dvieļu lietošanas priekšrocības

Higiēna. Atšķirībā no auduma dvieļiem, kurus lietojam daudzas reizes dienas garumā, papīra dvieļi tiek izmantoti tikai vienu reizi. Tas nodrošina, ka mūsu rokās vienmēr ir tīra virsma.

Ērtības. Nav nepieciešams tos mazgāt, žāvēt vai domāt, kā arī atbrīvoties no traipiem. Izlietojam un izmetam.

Draudzīgi videi. Šādi dvieļi nenodara neatgriezenisku kaitējumu dabai, atšķirībā no salvetēm, kas izgatavotas no neausta materiāla un poliestera.

Maizes svaigums


Mūsdienu saimnieces bieži uzglabā maizi ledusskapī. Un viss būtu kārtībā, bet to nekādā gadījumā nedrīkst darīt, ja maize tiek glabāta polietilēna maisiņā.

Ja vēlies maizi ilgu laiku saglabāt svaigu, pirms ievietošanas ledusskapī izņem to no plastmasas iepakojuma un ietin to papīra dvieļos.

Tīra mikroviļņu krāsns


Lai uzsildītu maltīti, nesasmērējot mikroviļņu krāsni, pārklāj ēdiena šķīvi ar papīra dvieli. Tādējādi tu uzsildīsi ēdienu un saglabāsi mikroviļņu krāsni tīru.

Dārzeņu uzglabāšana


Tāpat kā daudzām saimniecēm man ir jāuzglabā dārzeņi ledusskapī. Lai nodrošinātu, ka tie nesabojājas, es rīkojos šādi. Katru burkānu/bieti ietinu atsevišķā papīra dvielī un ievietoju plastmasas maisiņā.

Papīra dvieļi uzsūks kondensātu no dārzeņiem un maisiņa iekšpuse vienmēr paliks sausa, kas nozīmē, ka dārzeņi nesāks pūt.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment