10. jūnija dienas horoskops – pārtrauc baidīties!

1

AUNS Tev šodien neliks mieru, lai arī kā to gribētos. Pārāk daudz uzmanības nāks par ļaunu, bet tev ar to būs jāsadzīvo. Netaisi scēnas tur, kur tās nav vajadzīgas!

2

VĒRSIS Būs sakrājušies darbu kalni. Neaizmirsti izdarīt to, ko biji šodien paredzējis. Neļauj šobrīd lielākajām domām novirzīt tevi no sava galamērķa.

3

DVĪŅI Viss, kas notiek, notiek uz labu. Pat tad, ja pirmajā mirklī tā galīgi nešķiet. Būs neveiksmes, bet to visu atspēkos ļoti labas ziņas, kas ietekmēs tavu likteni.

4

VĒZIS Ja sēdēsi stūrī un raudāsi par to, cik dzīve ir grūta, tad tā arī būs grūta. Šodien tev ir ļoti spēcīgs domu spēks – kā domāsi, tā arī notiks. Tā kā uzmanies!

5

LAUVA Nevajag šodien pacelt sevi pāri citiem. Būs jāizrāda iejūtība un rūpes. Šodien nedrīkst būt nekāda izlikšanās – tev ir jābūt 100%-tīgi patiesam!!

6

JAUNAVA Nevajag kaitinās tos, kas nespēj tev turēt līdzi. Jutīsi pārsvaru pār citiem, bet neizmanto to savā labā. Ja kaut kas ļoti ir sācis traucēt, tad atbrīvojies no tā. Un steidzīgi.

7

SVARI Neļauj nevienam izjaukt savu mieru. Jā, tagad ir daudz problēmu, bet viss uzreiz nav jāatrisina. Pievērsies sev – pārāk ilgi to esi atstājis novārtā.

8

SKORPIONS Nevajag tik daudz domāt “kā būtu, ja būtu” – nu nav tā. Ir tā, kā ir. Dzīvo šodienai un pievērsies realitātei. Ja kaut kur “aizlidosi”, par sekām neatbildu!

9

STRĒLNIEKS Viss vēl nav noticis, bet tu jau dodies tālāk savā ceļojumā. Labi vien ir! Strēlniekam šodien ir pašatklāsmju un miera diena – visu varēsi sakārtot.

10

MEŽĀZIS Nepūcējies uz visiem pēc kārtas, pats vien pie savām nelaimēm esi vainojams. Būs jābūt spēcīgam, lai tiktu ar visu galā, tādēļ uzņem daudz enerģijas.

11

ŪDENSVĪRS Labas ziņas ir tepat aiz stūra. Negaidi, kad kāds tev ko pienesīs klāt, pašam vien par savu laimi būs jācīnās. Ļoti pozitīva diena ar pozitīvām pārmaiņām.

12

ZIVIS Darba frontē ir gaidāmas izmaiņas. Nesēdi un negaidi, kad visu noliks priekšā. Būs mazliet jāpastreso, bet tas tikai dienas vidū uz kādu laiciņu. Pēc tam atviegloti uzelposi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment