10 lietas, kas uzreiz padara vīrieti pievilcīgu

Šeit ir 10 vienas no pirmajām iezīmēm, kuras sievietēm šķiet pievilcīgas:

  1. Spēks

Šajā gadījumā nav domāts fizisks spēks, bet gan morāls spēks. Lai gan arī fizisks spēks, viennozīmīgi, ir tikai pluss. Tā apziņa, ka viņš zina, kas viņš ir, ko viņš grib darīt un kāpēc. Ka vīrietis neatkāpsies no sava viedokļa, tikai tāpēc, ka visi pārējie uzskata citādāk. Vīrietis neizjūt vēlmi pēc agresijas izpaušanas, sevis pierādīšanas ar grīdā iespiestu gāzes pedāli.

  1. Atzīst savu ievainojamību

Mēs visi esam vienkārši cilvēki, kuri kļūdās, nonāk negaidītās situācijās un, kurus ir iespējams sāpināt. Vīrietis ir patiesi spēcīgs savā garā, ja viņš spēj atzīt, ka viņam ir bijuši arī vājuma mirkļi un pārdzīvojumi. Viņš tiem ir ticis pāri un mācījies no šīm situācijām. Neviens nav no tērauda. Dalīšanās sāpēs ar sev tuvajiem, radīs daudz ciešāku attiecību saiti.

  1. Godīgums

Šī ir viena no pazīmēm, kas atšķir puikas no vīriem. Vīrietis, kurš izliekas par to, kas viņš nav nerada nekādu seksuālu pievilcību. Viņš spēj sev un citiem atzīt, ka viņš ir gatera darbinieks, ka viņam patīk kopt savu mazdārziņu un, ka viņam nepatīk ne futbols, ne hokejs. Pusaudža gadi ir garām, kad visām sievietēm gribējās parādīt un pierādīt kāds mačo viņš ir.

  1. Intelekts

Skaists prāts, ir pievilcīgs prāts. Kritiskā domāšana, interesēšanās par dažādām lietām, lasīšana, sevis izpēte un analīze, rada ļoti pievilcīgu un interesantu cilvēka prātu. Un šeit, noteikti pierādās, ka cilvēks var nebūt ar Zeva vai Afrodītes ķermeni, ja viņš ir interesants un zinošs.

  1. Humor izjūta

Ikvienam patīk pasmieties un pasmaidīt. Ja cilvēkam nav humora izjūtas, tad tas jau nozīmē, ka visticamāk dzīve ar šo cilvēku būs ļoti nopietna un lielākoties jūs iztiksiet bez smiekliem. Ikdienā cilvēkiem darbā bieži vien ir jābūt nopietniem, tāpēc ir tikai loģiski un patīkami atrasties mājās un tāda cilvēka kompānijā, kurš var sasmīdināt un jūs varat priecāties un smieties kopā.

  1. Sirds siltums

Tas ir nogurdinoši, nepārtraukti mēģināt tikt cauri vai pāri kāda cilvēka sienai. Gadījumā, ja pretējā dzimuma pārstāvis ir “auksts” un neļaujas mīļuma izpausmēm, pats arī tādas neradot, tad sieviete drīz vien zaudēs interesi un meklēs mīļumu citur.

  1. Dāsnums

Dāsnums nenozīmē, ka kāds no otra cilvēka sagaida jaunu mašīnu vai katras vakariņas restorānā. Tā ir vairāk rakstura iezīme, ka tu vari dalīties ar kādu arī savos piedzīvojumos, jūtās un, ka tu arī ar prieku dalies savās lietās, pārtikā- tev nav bail ielaist kādu savā teritorijā. Ir atklājies, ka skopi, saspringti vīrieši ir sliktāki gultā jeb ir pasīvāki.

  1. Sirsnīgums

Sirsnīgums un mīlestības izrādīšana ir būtiska jebkurās attiecībās, tāpēc, ja cilvēks kaut ko tādu sajūt no otra cilvēka puses, tad uzreiz rodas pievilcība. Ikvienam patīk apzināties un sajust, ka kādam viņš patīk un šķiet pievilcīgs, tāpēc to ir nepieciešams izrādīt arī ikdienā.

  1. Sadarbība

Daudzas sievietes apgalvo, ka vēlas, lai vīrietis ir dominējošs tikai guļamistabā. Visās pārējās lietās un situācijās ir būtiski apspriesties ar partneri un iekļaut viņu gan lēmuma pieņemšanā, gan realizēšanā. Tas ir attiecināms tikai uz kopīgiem pasākumiem, vēlmēm un pienākumiem. Abiem viedokļiem ir jābūt līdzsvarā.

  1. Seksuālā pārliecība

Tam nav īpaša sakara ar locekļa izmēru vai vēdera prese kubiku skaita. Pārliecība par sevi seksā ir ļoti būtiska gan sievietei, gan vīrietim. Tas ir svarīgi, lai pilnvērtīgi un atslābinoties varētu ļauties mīlas priekiem. Ja viens kautrējas, tad otram ir jānopūlas daudz vairāk un beigās neviens īsti nav līdz galam apmierināts.

Avots: huffingtonpost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment