10 lietas, ko Tavi mati pasaka par Tevi

Laika gaitā ir veidojušās dažādas parunas un pieņēmumi par dažādu matu krāsu īpašniekiem, kādi tie ir un ko viņi dara. Tagad savu strikto vārdu teiks zinātne un pētnieki, kuri ir pievērsuši īpašu uzmanību cilvēka matiem un kā tie ietekmē to, kā tevi redz citi cilvēki.

  1. Nav zinātniski pierādīts, ka blondīni un blondīnes ir jautrākas, bet ir zināms tas, ka blondīni pelna vairāk naudas, ir veiksmīgāki un džentlmeņi biežāk izvēlas par partnerēm tieši blondīnes.
  2. Labs, kopts matu griezums tiek saistīts ar labāk atzīmēm un sekmēm. Tu esi veiksmīgs.
  3. Ja tu kop gan savu frizūru, gan sejas apmatojumu, tad bieži vien šādi cilvēki saņem papildus bonusus no darba devēja.
  4. Mati uz tavām krūtīm pievilinās lielāku skaitu sieviešu. Lielākajai daļai tomēr patīk, ka tavas krūtis klāj mati, jo tas saistās ar vīrišķību.
  5. Gaišāku matu īpašnieki izskatās jaunāki, tāpēc daudzi, nākot vecumam, balina šķipsnas vai izvēlas vismaz par vienu toni gaišākus matu. Tu izskaties un jūties jaunāks.
  6. Vīrieši biežāk izvēlas partneres ar tādu pašu matu krāsu, kāda ir bijusi viņu mātēm.
  7. Bārda= komunikabls, ūsas= intraverts, bet rugāji ir inteliģenta un sociāla cilvēka pazīme.
  8. Rudmates bieži vien tiek uzskatītas par ne visai gudrām. Pat ne gudrākām, kā blondīnes. Sievietes ar balinātiem vai īsiem matiem tiek uzskatītas kā ekstravertas.
  9. Plikpauraini vīrieši bieži vien tiek uzskatīti kā inteliģenti, bet matu noskūšana arī rada iespaidu, ka tu kļūsti daudz sīkstāks.
  10. Apmatojums dzimumorgānu apvidū nekādā veidā neietekmē seksuālās funkcijas.

Avots:  bakadesuyo.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment