10 mēnešus vecs bērniņš lielveikalā gandrīz nomira – tas viss iepirkumu ratiņu dēļ!

Slimnīcā Loganam tika diagnosticētas vairākas slimības, kuru skaitā bija arī adenovīruss, rota vīruss, salmonella un meningīts. Mazajam bērniņam savos 10 mēnesīšos nācās cīnīties ar tik smagām slimībām, lai vispār izdzīvotu!

Vairāk nekā nedēļu bērniņš cīnījās ar neskaitāmām slimībām, tajā skaitā arī meningītu. Izpētījuši infekcijas rašanās iemeslus un avotus, ārsti nonāca pie viennozīmīga slēdziena, ka pie visa vainīgi bijuši iepirkuma ratiņi. Pēc šī drausmīgā atgadījuma Vivjena aicina visus vecākus dezinficēt iepirkumu ratiņus, pirms tajos sēdināt savus bērnus.

Lasi vēl: VIDEO: māte nejauši nogalina pati savu bērnu simtiem cilvēku priekšā!

Pēc veselības aprūpes dienestu sacītā, tikko dzimuši zīdaiņi un bērni atrodas paaugstinātā riska grupā saslimt ar meningītu.

Lūk, šie ir simptomi, kuriem nākas pievērst pastiprinātu uzmanību:

  • drudzis

  • galvassāpes

  • kakla stīvums

  • uzbudināmība

  • apetītes trūkums

  • pasivitāte

Parasti bakteriālais meningīts tiek nodots no cilvēka uz cilvēku, taču dažas baktērijas iespējams saķert arī no visādām virsmām.

Pēc šī drausmīgā atgadījuma ar Vivjenas dēlu sieviete aicina visiem vecākiem būt ļoti uzmanīgiem! Pirms nolemjat sēdināt iepirkumu ratiņos savus bērniņus, noteikti notīriet visas virsmas ar antibakteriālām salvetēm. Labākajā gadījumā – vispār nesēdiniet tajos savu bērnu. Alternatīva ir arī dvielītis, kuru ieklājat ratiņos, pirms sēdināt tur savu mazuli.

Avots: zacep.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment