10 visu laiku nežēlīgākās sievas – tīrās šausmas!

a97062_g040_1-australian

1. Katrīna Naita – uzbruka visiem saviem vīriem, taču pēdējo nogalināja un pasniedza vakariņās vīra bērniem

Pirmā sieviete Austrālijā, kura saņēma mūža ieslodzījumu (dabīgā mūža) bez iespējas uz atbrīvojumu pret galvojumu. Viņai visas laulības ir bijušas saistītas ar vardarbību – viņa samāla viena vīra zobu protēzes, savukārt cita vīra 2 mēnešus vecajam kucēnam pārgrieza rīkli viņa acu priekšā. Pēdējais no viņas vīriem, Džons Praiss, iesniedza prasību pret vardarbīgo sievieti tiesā 2000 gadā. Tas Katrīnu saniknoja un viņa sadūra Džonu 37 reizes ar miesnieka nazi, tad nodīrāja viņu un pakāra ādu viesistabā.

Viņa nocirta līķim galvu un ielika to katlā uz plīts, izgrieza miesu no līķa gurniem un uzcepa to. Katrīna pagatavoja mērci un dārzeņus kā piedevas “pamatēdienam” – visu šo viņa bija iecerējusi pasniegt Džona bērniem. Policija paspēja ierasties pirms Džona pieaugušajiem bērniem.

a97062_g040_9-wife-daughter

2. Steisija Kastora – nogalināja abus savus vīrus un apmeloja savu meitu

2005.gadā Steisija Kastora četru dienu garumā izmantoja virtuves pipeti, lai iebarotu savam vīram antifrīzu. Viņa visu bija iestudējusi tā, lai tā izskatās pēc pašnāvības. Izmeklētāji atklāja, ka viņš bija saindējies ar etilēnglikolu. Aizdomām krītot uz Steisiju, tika ekshumēts viņas iepriekšējais vīrs Maikls, kurš nomira no sirdstriekas 2000.gadā.

Ķīmiskās analīzes arī tajā gadījumā pierādīja etilēnglikola klātesamību. Steisija apkopoja pierādījumus, kas liktu aizdomām krist uz viņas meitu Ešliju, kurai bija tikai 11 gadu, kad nomira viņas tēvs Maikls. 2007.gadā Ešlija saindējās no degvīna un medikamentu pārdozēšanas. Viņai blakus bija atstāta pašnāvības zīmīte, kur viņa atzinās audžutēva slepkavībā. Vienīgā Steisijas problēma bija tajā, ka meita izdzīvoja un liecināja pret savu māti tiesā 2009.gadā. Steisijai piesprieda 25 gadu ieslodzījumu par otrā vīra slepkavību un savas meitas slepkavības mēģinājumu.

capture

3. Jekaterina Karitovonova – nokoda sava vīra locekli

Krievu pāris, Jekaterina un viņas vīrs Mihails, bija devušies pastaigā pa parku, kur ieraudzīja Jekaterinas draudzeni Līzu un ielūdza viņu vakariņās. Pēc vakariņām viņi nolēma trijatā paskatīties filmu, taču filmas laikā Jekaterina iemiga. Pamostoties, Jekaterina pieķēra savu vīru un draudzeni virtuvē, kur Līza sniedza Mihailam orālo seksu.

Viņa dusmās paķēra grīdas lampu, sasita to pret Līzas galvu un ar zobiem pieķērās pie vīra dzimumloceklī, un to plosīja. Saprazdama, ko izdarījusi, viņa izsauca ātro palīdzību un abus mīlniekus aizveda uz slimnīcu, kur Līzai tika konstatēts smags smadzeņu satricinājums, bet Mihailam nācās piešūt dzimumlocekli. Jekaterinai tiesa piesprieda 2 gadus cietumā.

a97062_g040_4-kidney

4. Davnela Batista – izšķīrās no vīra pēc tam, kad viņš bija devis piekrišanu savas nieres pārstādīšanai

Davnelas un Ričarda laulībā bija grūts dzīves posms, kur sievai divas reizes tika pārstādītas nieres, taču tās neiedzīvojās Davnelas organismā, un pienāca laiks meklēt vēl vienu donoru. Izrādījās, ka Ričarda nieres ir ideālas atbilstības un viņš piekrita vienu dot sievai. Pēc operācijas Davnela sajutās tā, it kā viņai būtu dota vēl viena iespēja dzīvot, un viņa atsāka mācības maģistratūrā un pievērsās karatē.

Ričards saka, ka pārgulēšana ar fizioterapeitu un bērnu atņemšana pie šķiršanās bija viņas pateicība Ričardam par pārstādīto nieri. Tagad Ričards tiesājas ar sievu un pieprasa viņai 1.5 miljonu ASV dolāru lielu kompensāciju par viņa nieri. Viņš tiesai pamatoja, ka kompensāciju par nieri prasa sievas uzvedības dēļ.

a97062_g040_10-hanged

5. Kristela Bordera – pakāra savu vīru seksa laikā

Tonijs un Kristela kopā bija 10 gadus, un viņiem abiem bija seksuāls fetišs – sasiešana un žņaugšana/smacēšana. Iepriekš viņi bija smacējuši viens otru ar plastmasas maisiņiem, palagiem un pat iegremdēšanu ūdenī. Viņi nolēma izmēģināt jaunu žņaugšanas metodi – pakāršanu. Sākumā Tonijs izspēlēja pakāršanas simulēšanu ar Kristelu, pēc tam viņi mainījās, un pienāca Kristelas kārta – Tonijs pats sev apmeta cilpu ap kaklu un lika Kristelai viņu pakārt.

Kad Kristela to izdarīja, viņš deva viņai signālu, lai viņa laiž viņu lejā, ko viņa arī izdarīja, taču Kristela to darīja lēnām, aptuveni 15 minūšu garumā. Nākamās 40 minūtes viņa pārbaudīja viņa pulsu un smēķēja cigaretes. Nākamajā dienā viņa piezvanīja policijai un pastāstīja, ka nejauši pakāra savu vīru seksa laikā. Tonijs nomira no asfiksijas, kā atklāja izmeklētāji, taču lietai bija arī interesants pavērsiens – Tonijs pirms vairākiem gadiem jau bija sodīts ar astoņiem gadiem cietumā par 19 gadus vecas meitenes slepkavību bīstama dzimumakta laikā.

Lasi vēl: Vīru tā nokaitina sievas čīkstēšana, ka viņš izdara ŠO;

a97062_g040_8-old-lady

6. Betija Neumāra – tiek turēta aizdomās par visu savu 4 vīru un dēla slepkavībām

Džefs Karstensens, Betijas mazdēls, jutās gana nobijies, kad viņa vecmāmiņa vēlējās viņam iegādāties 100,000 ASV dolāru vērtu dzīvības apdrošināšanas polisi, kur sevi norādītu kā kompensācijas saņēmēju viņa nāves gadījumā, jo visiem ir zināms, ka tie cilvēki, kuri ilgstoši atrodas viņas tuvumā, mirst. Pašlaik 76 gadus vecā sieviete atrodas cietumā, kur tiek aizturēta uz izmeklēšanas laiku, jo viņa tiek turēta aizdomās par slepkavību pasūtīšanu.

Tiek uzskatīts, ka viņas četri vīri un vecākais dēls ir miruši pēc viņas pasūtījuma, jo visās veselības apdrošināšanas polisēs viņa tika norādīta kā kompensācijas saņēmēja – un runa šeit ir par daudziem desmitiem tūkstošu ASV dolāru. Paziņas uzskata, ka viņa ir jauka sieviete, kura vada skaistuma darbnīcas, iet svētdienās uz baznīcu un vāc naudu ziedojumiem. Džefs turpretī atklāj pavisam pretēju ainu – ģimenes sanākšanu laikā bieži rodas kautiņi, kā arī Betija noniecina savus radus. Lielākajai daļai ģimenes ir aizdomas, ka Betija ir visu 5 vīriešu slepkava, bet ne reizi nav pieķerta, jo slepkavības pasūtījusi.

a97062_g040_5-cocodrile2

7. Vikija Lovinga – izvēlējās labāk dzīvot kopā ar krokodilu, nevis savu vīru

Vikija izšķīrās no sava vīra pēc tam, kad viņš lūdza viņai atbrīvoties no viņas krokodila. Vikija tik ļoti ir iemīļojusi šo krokodilu, ka pat ļauj tam gulēt kopā ar viņas dēlu. Kristīna šo krokodilu kopumā jau audzina 13 gadus kopš brīža, kad tas tika atstāts uz viņas lieveņa pie ārdurvīm. Vīrs Gregs viņai pārmeta, ka viņa pavada pārāk daudz laika ar krokodilu un uzstādīja viņai ultimātu – laulība vai krokodils. Vikija izvēlējās krokodilu, jo, viņasprāt, vīrs taču var pats parūpēties par sevi, bet krokodils – nē.

a97062_g040_3-sudan

8. Arābu izcelsmes sieviete izšķīrās no sava vīra, jo viņš centās paskatīties uz viņas seju

Precēts pāris no Saūda Arābijas ļoti strikti dzīvoja saskaņā ar tradīcijām un 30 gadu ilgajā laulībā vīrs ne reizi nebija redzējis savas sievas seju. Sieva it visos laikos bija aizplīvurojusies. Vienu nakti, kad viņa bija cieši iemigusi, vīrs, ziņkārības mākts, vēlējās tikai nedaudz paskatīties uz viņas seju. Tas bija neveiksmīgs gājiens, ko pamodusies sieva viņam nepiedeva. Vīrs sievai atvainojās, bet viņa palika pie sava un pieprasīja šķiršanos. Varbūt tas šķitīs dīvaini, bet, ja sievas vēlas, tad viņas var palikt kā mistērija vīra acīm visu dzīvi.

a97062_g040_7-lasagna

9. Amanda Trota – uzbruka vīram ar saldētu lazanju

Tā nebija pirmā reize, kad Trotu mājās notika skandāls, taču šoreiz tas aizgāja tik augstos toņos, ka kaimiņi izsauca policiju, jo bija nobijušies par bērnu drošību. Kad atbrauca policija, tad Amanda atzinās, ka viņa vīram vairākas reizes sita pa galvu ar sasaldētu lazanju un arī spēcīgi meta to pret vīra galvu. Bēni tagad pastāvīgi uzturas pie kaimiņiem drošības apsvērumu dēļ.

a97062_g040_2-meselina

10. Imperatora sieva Valērija Mesalīna – krāpa savu vīru, izliekoties par prostitūtu, un ar savu mīļāko plānoja sava vīra slepkavību

Valērija bija imperatora Klaudiusa trešā sieva. Nevienam nebija noslēpums, ka viņa ir nimfomāne. Viņa bieži apmkelēja Kaligulas saviesīgos pasākumus jeb orģijas un pat pēc viņa nāves nekaunējās pārģērbties par prostitūtu un krāpt savu vīru Klaudiusu. Viņa pat noorganizēja sacensības ar vietējo prostitūtu Scillu, kur 24 stundu laikā viņām būtu jāmīlējas ar pēc iespējas vairāk vīriešiem – uzvarēja Valērija, kura dotajā laikā pārgulēja ar 25 vīriešiem.

Vēlāk viņa bija izplānojusi vīra slepkavību kopā ar savu mīļāko Siliusu, ar kuru pēc tam viņa apprecētos. Klaudiusa padomnieks Narciss par to uzzinot pabrīdināja imperatoru. Klaudiusam šī ziņa salauza sirdi un sākumā viņš neticēja pats savām ausīm. Viņš lika publiski nogalināt savu sievu un viņas mīļāko. Valērijai tika dota iespēja darīt pašnāvību, bet viņa nespēja padarīt sev galu, tāpēc viņu nogalināja publiski kopā ar viņas mīļāko Siliusu.

Kā tagad jums šķiet, vai jūsu draudzeņu vai sievu dusmas gadījumā nav tikai kā vētra ūdens glāzē salīdzinājumā ar to, kā gājis vīriešiem augstākminētajās ģimenēs/attiecībās? Laikam jau šiem vīriešiem labāk būtu bijis palikt vieniem, nevis uzsākt attiecības ar šīm sievietēm. Diemžēl šie gadījumi nav tādi vienīgie.

Pasaulē cilvēki tomēr ir tik dažādi un daudzos gadījumos psiholoģiskas problēmas nav iespējams uzreiz noteikt, tās var attīstīties gadu gaitā, tāpēc vienmēr vislabāk ir iepazīt cilvēku ne vienu gadu vien pirms sākt dzīvot ar viņu kopā vai apprecēties. Tas attiecas ne tikai uz sievietēm, bet arī uz vīriešiem, jo tomēr izplatītāka vardarbība ir tieši no vīriešu puses, kas vērsta uz sievietēm. Ja kādreiz nākas novērot kaut tikai draudus no otrās pusītes puses, tad arī to vajag uztvert nopietni un, iespējams, pat apmeklēt psihologu kopā, lai varbūt viņš ar profesionālu aci noteiktu, vai attiecības būtu droši turpināt vai tomēr nē.

Avots: oddee.com

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Lelde</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 algotu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto, samaksāt par studijām savam bērnam. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! https://goo.gl/3OxSEu Veiksmi!

Leave a Comment