11. jūnija dienas horoskops – saņem sevi rokās!

1

AUNS Netici visam, ko šodien dzirdi. Šodien vari slēgt ļoti veiksmīgus darījumus – bet tikai tad, ja uzticies partneriem. Iespējama jaunas draudzības dibināšanās.

2

VĒRSIS Neļauj citiem cilvēkiem iejaukties tavās privātajās lietās – kāds noskaudīs, kāds par daudz gribēs zināt. Lieliska komunikācija ar jaunākiem cilvēkiem.

3

DVĪŅI Padomā divreiz, pirms pasaki ko tādu, ko vēlāk rūgti nožēlosi. Situācija ļoti vienkārši var izslīdēt no tavas kontroles, tādēļ apejies ar visu uzmanīgi.

4

VĒZIS Esi gatavs aktīvai dienai ar labu atalgojumu – materiālu vai morālu, nav svarīgi. Izrunāšanās no sirds ļoti atvieglos tavas domas un varēsi izdomāt turpmāko rīcību.

5

LAUVA Iespējams, ka tev tiks uzlikti vēl papildus pienākumi. Tomēr ar visu pa lielam labi tiksi galā. Kāda iepriekš neizprasta lieta pēkšņi pavērsīsies par labu tev.

6

JAUNAVA Nevajag šodien uz citiem rādīt ar pirkstu. Jutīsies apjucis par lietām, ko pats esi paveicis. Labāk nokaitinātus cilvēkus šodien ir atstāt mierā.

7

SVARI Tev šodien ir jābūt aizņemtam. Jāveic svarīgi uzlabojumi savā privātajā dzīvē, citādi pārāk ilgi esi iestidzis uz vietas. Būs vajadzīga liela pacietība.

8

SKORPIONS Neuztici citiem privātu informāciju, kas var spēlēt tev par sliktu. Savus nodomus centies no citiem noklusēt, uzticies tikai tiem cilvēkiem, kuriem vienmēr esi varējis visu atklāt.

9

STRĒLNIEKS Apciemo kādu, kurš pēdējā laikā nejūtas labi- tev ir jābūt līdzās. Iespējams, būs jāveic pārmaiņas, kas kādam citam ļoti nepatiks, bet tāda nu ir dzīve.

10

MEŽĀZIS Tev vajag pauzīti no savas ikdienas rutīnas. Ja mierinājumu nevari rast cilvēkos, atrodi citu veidu, kas tev palīdz atbrīvoties. Noteikti nemētājies ar sliktiem vārdiem!

11

ŪDENSVĪRS Ekstravagantums nebūs problēma, bet piesargies, kad runa ir par sevis reprezentēšanu. Ja kaut kur ir jāuzstājas, tad ieteicams ļoti, ļoti kārtīgi sagatavoties.

12

ZIVIS Neļauj tuviniekiem uz sevi uzlikt spiedienu. Tu visu šobrīd nevarēsi panest. Ļauj sev atpūsties, palutini sevi ar kādām patīkamām procedūrām vai piedzīvojumiem – esi to pelnījis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment