11. maija dienas horoskops – sāc ar sevi!

1

AUNS Paņem baltu lapu un saraksti visus nākamās nedēļas plānus, citādi kaut kas piemirsīsies. Atvēli laiku šoreiz arī atpūtai

2

VĒRSIS Neklausies tajos, par kuriem pats zini, ka viņiem taisnību īsti stāstīt nepatīk. Ja gribi kaut ko zināt, skaidro pats, tas ir visdrošāk.

3

DVĪŅI Nelīmējies klāt sienām- tik un tā Tevi pamanīs. Būs diezgan garlaicīga diena, bet tomēr vakaram vari kaut ko saplānot!

4

VĒZIS Šodien Tev vienkārši domās visu laiku būs vārds “nē”. Neko negribēsi darīt, pat kustēties negribēsi. Pareizi ir- atpūties!

5

LAUVA Ļauj sev pašam vairāk brīvības. Nejau no pienākumiem, bet gan prātā. Atļauj sev papriecāties mazliet vairāk nekā parasti

6

JAUNAVA Nedusmojies uz tiem, kuri vēl Tev tikai labu. Viņi ir pelnījuši Tavu pateicību, tā kā marš salabot radušos situāciju.

7

SVARI Tev nav iemesla skatīties sāņus- paliec vien tur, kur esi un nebēdz no savām problēmām. Atrisināšana dara lielāku prieku nekā padošanās.

8

SKORPIONS Nekaitini draugus- tad viņi kaitinās arī Tevi. Tev laikam kaut kāda ziemas depresija iestājusies- nu tā, jau priekšlaicīgi

9

STRĒLNIEKS Mēģini palīdzēt Tev tuviem cilvēkiem atrisināt strīdus. Par situāciju zini daudz- tā kā būsi labākais padomdevējs

10

MEŽĀZIS Ja Tevi sauc, tad ej! Ja tomēr neej un aizej kaut kur citur, bet neviens neiet pakaļ, tad Tu ej pareizajā virzienā- atceries to!

11

ŪDENSVĪRS Laiks vilksies tā, it kā visu dienu smilšu pulkstenī skatītos. Tāpēc izej ārā no mājas un padari kaut ko atbrīvojošu!

12

ZIVIS Satiksi cilvēku, kuru sen nebūsi redzējis. Tas patiesībā nozīmēs ļoti daudz, ko sākumā nemaz nesapratīsi. Atbrīvo sevi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment