11. oktobra dienas horoskops – piedomā pie katra soļa!

AUNS Šodien notiks kas tāds, kas liks tev pamatīgi vilties – gan cilvēkos, gan arī savā liktenī. Sāks galvā risināties domas par patiesajām dzīves vērtībām.

VĒRSIS Kamēr vien nebūsi sakārtojis savas darba lietas, nespēsi padomāt neparko citu. Liksies, ka vienam ar visu jātiek galā, bet palīdzība ir tepat blakus.

DVĪŅI Nāksies kontaktēties ar vecākiem cilvēkiem. Nenoliec savus principus zemē tikai tādēļ, lai pieskaņotos citiem. Tu esi pelnījis vairāk, nekā tev piedāvā.

VĒZIS Kaut kādā ziņā nejutīsies diezko labi. Būs cietusi tava veselība, tādēļ sevi būs jāsargā. Runā ar draugiem, ja tev ir, ko teikt – tas šoreiz ir ļoti svarīgi.

LAUVA Šodien tev būs ļoti patīkams prāta stāvoklis. Kāds no tevis gribēs gūt labumu, bet dažkārt jau kaut kas tāds ir jāatļauj, ne? Neatsaki, ja tev lūdz palīdzību.

JAUNAVA Šodien pakāpsies pa karjeras kāpnēm. Gaida daudz interesantu pārsteigumu, kas sapņos pat nebija rādījušies. Laimīga diena.

SVARI Ja vēlies darīt ko spontānu, tad šodien ir tā diena, lai to darītu. Nav jādomā par citu jūtām, šodien vari atļauties būt egoists.

SKORPIONS Nedzenies pēc nodrošinātas dzīves, bet dzenies pēc laimes. Nesatraucies par to, kas ir pagātnē, tam vairs tevi nav jātraucē.

STRĒLNIEKS Tavas spējas tiks atzinīgi novērtētas, tādēļ vari droši censties no visa spēka. Nelielies ar savu stāvokli, jo kāds var noskaust.

MEŽĀZIS Tu vēlēsies kustēties tālāk, bet kaut kas rauj atpakaļ. Esi ar vienu kāju iestidzis pagātnē – lai arī tas tagad liekas nekaitīgi, tici man – tas dara tev pāri!

ŪDENSVĪRS Būs jāpiekopj jauna darba metode, jo iepriekšējā vairs nekādīgi nestrādās. Atkāpies no visa cita, lai varētu pievērsties svarīgākajam.

ZIVIS Nevajag paļauties tikai uz veiksmi – tas nestrādās. Būs jāpielieto savas prāta spējas – un tagad ir no tevis atkarīgs, vai esi uzņēmis pietiekami daudz zināšanu.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Sintija</cite>

    Apskati savu horoskopu. Šodien ir lieliska diena lai sāktu jaunu dzīvi. Tavas jaunās dzīves pirmā diena. Pelni naudu neizejot no mājām – pārdomāta, matemātiskos aprēķinos balstīta stratēģija nodrošina regulārus, lai arī šķietami nelielus laimestus lielākajās Rietumeiropas loterijās. Reģistrējies, satiec savu Fortūnu un izbaudi viņas seksualitātes pārpilno smaidu: http://ej.uz/7nsb Papildus ienākumi reizi nedēļā taču ir atbalsts ikdienā, bet ilgtermiņā palīdzēs uzlabot dzīves kvalitāti.

Leave a Comment