12. jūnija dienas horoskops – uzticies saviem spēkiem!

1

AUNS Tev šodien būs neizmērojama enerģija. Jutīsies par sevi pārliecināts un pievilcīgs. Tu esi gatavs visam, tādēļ uz saviem pleciem šodien vari uzņemties daudz.

2

VĒRSIS Šodien nāks klajā jau sen krājušās neskaidrības. Iepirkšanās varētu būt bīstama, jo nespēsi novērtēt, ko vari atļauties. Mīļajiem cilvēkiem šodien centies izdabāt.

3

DVĪŅI Šodien dzīve šķitīs īpaši aizraujoša un garda. Laba diena, lai smeltos jaunu pieredzi, it īpaši, ja to vari darīt kopā ar draugiem. Šodien topā sociālās aktivitātes.

4

VĒZIS Tu šodien būsi par sevi pārliecinātāks nekā jebkad. Tev lieliski padosies komunikācija ar nepazīstamiem cilvēkiem, kas vienmēr bijis klupšanas akmens. Veiksmi un izturību!

5

LAUVA Šodien būsi savā elementā: pievilcīgs, pārliecināts. Visi skatieni būs vērsti uz tavu pusi, tādēļ esi perfektā pozīcijā, lai iespaidotu citus. Izdomā kārtīgu mērķi šodienai un uz priekšu.

6

JAUNAVA Būsi diezgan kautrīgs un rezervēts, bet tev būs ļoti rotaļīgs garastāvoklis, kas nāks tikai par labu. Daudz enerģijas un pacilāts garastāvoklis – kas var būt labāks!

7

SVARI Vēlēsies, lai visi apkārtējie ir laimīgi. Tāda mērķa vārdā gribēsi vairāk dot nekā saņemt pretī. Nepārspīlē galvenais ar to un turi visu līdzsvarā.

8

SKORPIONS Neļauj ietiepīgajam garastāvoklim noteikt to, kā šodien jūties un kas no dienas ir gaidāms. Tu zināsi, ka tev ir taisnība, bet citi tam nepiekritīs – vajadzēs pacietību.

9

STRĒLNIEKS Šodien tu iepriecināsi ļoti daudz cilvēku. Parādīsies tava īstā daba un nerimstošais dzīvesprieks. Šodiena tev ir jāpadara īpaša – pats izdomā, kā to panākt.

10

MEŽĀZIS Brīžiem gribēsies sarīkot drāmu, bet ar to ir ieteicams piebremzēt. Gribēsi, lai visi pamana, cik esi gudrs, bet labāk būtu to visu paturēt pie sevis.

11

ŪDENSVĪRS Šodiena tev būs ļoti aktīva. Gribēsies pasauli padarīt par pēc iespējas labāku vietu. Nevajag lielīties, lai sasniegtu savu mērķi, mēģini būt mazliet piesardzīgāks.

12

ZIVIS Kāds tevī pēkšņi saskatīs to, ko vienmēr esi vēlējies, lai cilvēki tevī saskata. Citi arī sevi tev gribēs pierādīt, tādēļ centies nebūt tik ļoti kritisks un samazini savu vērtību skalu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment