12 ĻOTI neveikli gadījumi, kad cilvēkiem seksa laikā nācies doties uz traumpunktu

 

1. Sliktākais vienas nakts sakars jebkad. Viņa meta man ar prezervatīvu, un tas tik spēcīgi trāpīja man pa aci, ka man nācās doties uz traumpunktu. Man tagad viss kārtībā, bet auč!

2. Atvedu mājās meiteni. Kamēr viņa bija vannas istabā, apsmidzināju savu gultu ar gaisa atsvaidzinātāju. Viņai sākās spēcīga alerģiska reakcija. Mēs šobrīd esam traumpunktā.

3. Es un mana draudzene mēģinājām dušā nodarboties ar seksu, bet es paslīdēju un sasitu galvu, un nonācu slimnīcā.

4. Vakar seksa laikā mans puisis tik spēcīgi ieplēsa vienu no manām apakšējām lūpām, ka tai nācās uzlikt šuves.

5. Mana draudzene un es tik daudz nodarbojāmies ar seksu, ka man beigās nācās vest viņu uz traumpunktu pārguruma dēļ. Kaut es to būtu izdomājis.

6. Mans puisis izstāstīja man par savu seno fantāziju nodarboties ar seksu dažādās jogas pozās. Es šobrīd esmu traumpunktā, jo salauzu potīti.

Lasi vēl: Dīvains “seksa triks”, kas nodrošinās tev daudz ilgāku mūžu – bet vai tu spēsi to izpildīt?

7. Es salauzu sava puiša dzimumlocekli seksa laikā… Tam vajadzēja operāciju.

8. Mana draudzene seksa laikā tika pie smadzeņu satricinājuma.

9. Mēģināju pārsteigt savu puisi ar rīta seksu, bet tā vietā pakritu un izmežģīju gūžu un plecu. Tagad mēs esam slimnīcā. Tāds nebija mans mērķis.

10. Vakar es tik ļoti piedzēros, ka nodarbojos ar seksu mēnešreižu laikā un aizmirsu izņemt tamponu. Tāpēc tagad tas ir iesprūdis iekšā, un es esmu traumpunktā.

11. Es netīšām salauzu roku. Iemesls? Es izkritu no gultas. Seksa laikā.

12. Vienreiz man un manam puisim bija sekss aiz virtuves letes, un tā laikā viņš atsita galvu pret stūri. Mums nācās doties uz traumpunktu. Tur bija viņa vecāki, un es nezināju, kā ilustrēt situāciju.

Avots: whisper.sh

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment