12. maija dienas horoskops – nepārsteidzies!

1

AUNS Šodien Tu nevarēsi visiem būt 1.vietā- ar to būs jāsamierinās. Tomēr laiku Tev izdosies pavadīt negaidīti labi.

2

VĒRSIS Šodien būs iestājies atslābums un pilnīgi nedomāsies. Uz dienas beigām gan centies pieslēgties tam, kas notiek apkārt.

3

DVĪŅI Tev šodien nāksies saskarties ar spontānu rīcību, kas kārtīgi nokaitinās. Mīlestības ziņā nāksies šodien paskriet pakaļ.

4

VĒZIS Kāds diezgan nokaitinās, tādēļ nāksies savaldīt savus nervus. Nepievērs tik lielu nozīmi šodien gūtajām emocijām.

5

LAUVA Šodien nedabūsi to, ko būsi vēlējies, centies pārāk neaizsvilties. Par spīti visam – pozitīvs garastāvoklis saglabāsies visu dienu.

6

JAUNAVA Mēģini šodien neņemt visu tik ļoti pie sirds, lai arī būs vairākas situācijas, kad no tā nevarēsi izvairīties. Saglabā mieru!

7

SVARI Šodien kaut kas nobesīs, bet spēsi palaist to vaļā viens, divi! Būs jāizvēlas viens ceļš no diviem – būs grūti, bet nāksies.

8

SKORPIONS Gribēsies veltīt šodien tādus nelabus skatienus diezgan daudziem, bet tas tik Tava garastāvokļa dēļ. Gaidāms liels pārsteigums!

9

STRĒLNIEKS Šodien Tev ir jādodas iepirkties – un vienam! Laba diena, kad atradīsi labas lietas. Būsi šodien bērna prātā, bet tas iepriecinās citus.

10

MEŽĀZIS Šodien nāksies spert soli pirmajam, lai arī tas būs grūti. Nespēsi pakļauties kādām ārējām ietekmēm, bet tas neko sliktu nesola.

11

ŪDENSVĪRS Manīsi šodien kādas netaisnības, kuras pašam veiksmīgi izdosies salikt pa vietām. Pievērs uzmanību garāmgājējiem-nezini, ko satiksi.

12

ZIVIS Ilgā aizvainojuma sajūta šodien nebeigsies labi- ja vien nemācēsi kārtīgi izrunāties. Darbus atstāj uz rītdienu- šodiena domāta tikai sev pašam!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment