13. jūlija dienas horoskops – diena maziem piedzīvojumiem!

AUNS Būsi pilnībā izkausēts, emocijas šaudīsies no vienas uz otru. Paskaties uz sevi no malas, tikai tad sapratīsi, ko esi darījis nepareizi visu šo laiku.

VĒRSIS Nevajag paļauties uz varbūtībām. Viss šodien būs daudz noteiktāks, nekā varēsi iedomāties. Esi blakus tiem cilvēkiem, kuri tev daudz nozīmē.

DVĪŅI Nepārtraukta uztraukšanās par to, kā būtu, ja būtu, visu tikai sabojās. Šodien iegūsi jaunu, nebijušu pieredzi, kas pavērs durvis uz kaut ko aizraujošu.

VĒZIS Nesēdi, ievilcies savā čaulā. Tev ir visas tiesības teikt, ko tu domā, nevajag ļaut citiem kāpt uz galvas. Parādīsies lieliska iespēja ielikt pamatus nākotnei.

LAUVA Apdomā savus lēmumus kārtīgi, ir kāds cilvēks, kurš cenšas noplūkt tavus laurus. Esi vērīgs, šodien ne uz brīdi nedrīksti zaudēt modrību.

JAUNAVA Necenties pārliecināt citus par savu taisnību, jo ne viss, ko domāsi, būs tas pareizākais. Situācija nedrīkst izslīdēt no tavām rokām, tādēļ piesargies.

SVARI Negaidīts pavērsiens tavā dzīvē, kas mainīs praktiski visu. Ar saviem lēmumiem centies neaizvainot citus, padomā par citu jūtām un emocijām.

SKORPIONS Pāršausi pār strīpu ar saviem izteikumiem. Ja šodien negribi sāpināt cilvēkus, tad labāk ir pie sevis paturēt domas, var izjukt arī draudzība.

STRĒLNIEKS Nelien tur, kur tevi neviens nav aicinājis. Ziņkārība šodien būs milzīga, bet labāk šodien ir neko nezināt – mierīgāk gulēsi.

MEŽĀZIS Nedusmojies uz saviem līdzcilvēkiem. Lai arī kas būtu noticis, tas nav tā visa vērts. Tu esi ļoti patstāvīgs, bet tev ir jāļauj citiem cilvēkiem piekļūt sev klāt.

ŪDENSVĪRS Neieslīgsti emocionālās sarunās ar citiem cilvēkiem – ir vēlams pavadīt laiku ar viņiem, bet labāk ir ieturēt kārtīgu distanci.

ZIVIS Esi uzmanīgs tajā, kā runā ar citiem cilvēkiem. Vari pateikt par daudz – un to tu vēlies vismazāk. Citi dos gudrus padomus – ieklausies tajos.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment