13. maija dienas horoskops – nepārcenties!

1

AUNS Ievelc dziļi elpu, un ļauj notikumiem ritēt pašiem savu gaitu. Tu neesi atbildīgs neviena priekšā, tādēļ situāciju nevajag tik ļoti censties ietekmēt.

2

VĒRSIS Pievērsies sevis pilnveidošanai, nevis nākotnes iecerēm. Jo tālāk skatīsies, jo tālāk arī tas viss nostāties. Burvīga ir šajā mirklī – izmanto to un nelaid garām.

3

DVĪŅI Tev ir vajadzīgs miers, neļauj negatīvām un traucējošām domām ietekmēt tavu garastāvokli. Blakus būs īstie cilvēki, tev tikai jāiemācās to novērtēt.

4

VĒZIS Tu zini, kuri ir tavi patiesie draugi, tādēļ nedzenies pakaļ tiem, kuriem tavā dzīvē nav nekādas nozīmes. Darba lietas ies tikai uz augšu, esi beidzot saņēmies.

5

LAUVA Daudz jaunu iespaidu, kurus vajadzētu uztvert kā zīmes no nākotnes – ja ieskatīsies kārtīgi, tad sapratīsi, par ko ir runa. Apdomā savu rīcību, pirms dari.

6

JAUNAVA Nekas traks nebūs, ja vienu dienu atpūtīsies, par neko nedomājot un necenšoties visu sakārtot pēc sava prāta. Galvenais – esi šodien sasniedzams.

7

SVARI Svarīgas sarunas, kas var pārvērsties ilgstošā strīdā vai pat naidā. Domā, ko runā, bet melot arī nevajag, citādāk iegūsi lielu neuzticību no citu puses.

8

SKORPIONS Visu vienā laikā nevar dabūt – tev būs jāizvēlas, lai arī cik ļoti to negribētos. No vienas bedres otrā, bet tā šobrīd strādā tava dzīve.

9

STRĒLNIEKS Nedomā par to, ko nevari vairs sasniegt – ir laiks pievērsties jaunām lietām, kas no jauna tevi iepriecinās. Pavadi laiku ar ģimeni – tu tai esi vajadzīgs.

10

MEŽĀZIS Neuztraucies pirms laika. Tomēr arī pārāk liela pašpārliecinātība var maldināt. Centies visu darīt pēc plāna, lai vari kārtīgi un mierīgi domāt par patiešām svarīgo.

11

ŪDENSVĪRS Attiecību problēmu risināšanas diena. Vai nu dibināsies ļoti spēcīga draudzība, vai arī zudīs labi draugi. Viss ir tavās rokās – tev jāizlemj, kas šobrīd ir svarīgāks.

12

ZIVIS Nevajag uzreiz ķerties vērsim pie ragiem, ja nezini, kāds ir tavas rīcības plāns. Paskumt šodien vari mierīgi, jo tas tevi patiesībā nomierinās.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment