14. janvāra dienas horoskops – pārsteigsi pats sevi!

AUNS

Tev būs jāsaskaras ar kādu ļoti nepatīkamu, neērtu situāciju – nezināsi, kā no tās izkļūt. Tomēr atceries, ka karā visi līdzekļi atļauti.

VĒRSIS

Negribēsies darīt to, kas jādara, bet pienākuma apziņa tevi neatstās. Šodien nedrīksti strīdēties, jo nervi pārāk neturēs.

DVĪŅI

Neklausies šodien tajā, ko tev stāsta – tev centīsies aizmiglot acis. Pieturies pie pārbaudītām vērtībām – nevajag pievērsties nekam pilnīgi jaunam.

VĒZIS

Liksies, ka tevi kāds ir nodevis, tomēr padomā – tas tev ir nācis par labu. Nedusmojies uz citiem par to, ka viņi ir tādi, kādi ir.

LAUVA

Tavi centieni neatmaksāsies. Būs grūti sadzīvot ar neveiksmi, bet laiks, kas pavadīts ģimenes lokā, palīdzēs atslābināties.

JAUNAVA

Gribēsi vairāk, nekā varēsi saņemt, bet tāpēc nevajag pazemināt standartus. Pirmais iespaids šodien nebūs noteicošais  – uz to nebalsties.

SVARI

Piesargi pats sevi – neviens cits to nedarīs. Centies būt atklāts – tas, ko slēpsi, tikai bojās attiecības ar tev ļoti svarīgu cilvēku.

Lasi vēl: “Kāda jēga censties?” jeb spēcīgākā motivējošā runa, ko jebkad būsi lasījis

SKORPIONS

Pārdomā trīs reizes lēmumu, ko taisies pieņemt. Šodien viss liksies labāks, nekā tas ir – no tādām dienām ir jāuzmanās.

STRĒLNIEKS

Nestāsti citiem par saviem plāniem – tad tie nepiepildīsies. Esi godīgs pats pret sevi – emociju noglabāšana tev nepalīdzēs.

MEŽĀZIS

Emocionālā saskarsme būs noteicošā. Centies šodien izrādīt jūtas un neko neslēpt – tas tev spēlēs par labu.

ŪDENSVĪRS

Kāds cilvēks tev pamatīgi ir sagrozījis galvu, vairs nesaproti, kas īsti notiek. Nedomā par citiem vairāk kā par sevi – vari atļauties būt egoists.

ZIVIS

Nesatracini cilvēkus, ar kuriem negribi sastrīdēties. Šodiena būs laba diena – varēsi atvilkt elpu un izbaudīt to, ko jau ilgi nevarēji atļauties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment