14. maija dienas horoskops – atbrīvojies!

1

AUNS Laba diena, lai domātu par savu nākotni. Par piemēru vari ņemt savus draugus. Atceries, ka mērķus nav jāsasniedz vienam!

2

VĒRSIS Tavas domas paliks noklusētas. Atradīsi citu pieeju saviem mērķiem. Atver sevi jaunām iespējām, neatsakies no piedāvājumiem.

3

DVĪŅI Sajutīsi harmoniju, ko sen biji gaidījis. Progresīva domāšana būs tavs šodienas trumpis. Piesaistīs neordināri cilvēki.

4

VĒZIS Nāksies saskarties ar finansiālām problēmām vai lielu tērēšanos. Labu mērķu vārdā tas pat ir labi. Neatsakies no jaunām iespējām.

5

LAUVA Iesaisties kādā nopietnā, filozofiskā sarunā- tas pašam par sevi atklās daudz jauna. Atbrīvosies no dažiem pienākumiem.

6

JAUNAVA Labāks darbs risināsies komandā- tikai atrodi uzticamus biedrus. Draugi šodien būs tie, kuri palīdzēs visvairāk.

7

SVARI Šodien tev būs dota liela brīvība- varēsi rīkoties pēc sava prāta. Neaizmirsti draugus – ir iespēja, ka vari viņus lēnām pazaudēt.

8

SKORPIONS Varēsi beigt beidzot domāt par savām finansēm. Šodien būs ļoti foršas sarunas. Atrunā draugus no stulbām darbībām.

9

STRĒLNIEKS Šodien varēsi aizmirst par savu rutīnu. Būs jāpieķeras jaunām lietām, bet tas tikai piepildīs tavu laiku.

10

MEŽĀZIS Pieņemot lēmumus, balsties uz savu iepriekšējo pieredzi- gan labo, gan slikto. Atmiņas tev atnesīs kaut ko ļoti vērtīgu.

11

ŪDENSVĪRS Paplašināsies tavs pazīstamo loks – it kā jau tagad nebūtu pietiekami plašs.. Pārāk nepaļaujies tikai uz sevi.

12

ZIVIS Šodien būs inteliģenta diena, kad varēsi uzzināt daudz kā jauna. Skaties uz visu optimistiskāk, tas palīdzēs kustēties uz priekšu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment