14 nejēdzīgi sieviešu mīti par vīriešiem

1. Vīrieši nekad neraud, jo viņiem ir atrofējušies asaru kanāli!

Protams, vīrieši raud retāk nekā sievietes, toties nav tā ka viņi neraud vispār.

2. Katru dienu sarunājas ar savu draudziņu.

Starp citu? Vai tad tu ar viņu runā? Sievietes ir pārliecinātas, ka vīrieši sarunājas ar savu draudziņu, minēts tikai viens iemesls: ja sievietēm būtu tāda lietiņa, viņas noteikti ar lietiņu runātos. 

3. Kaut vienu reizi ir gatavas pārgulēt ar jebkuru sievieti uz šīs planētas.

4. Dievini netīrumus. Atceries tava meitene, var izbeigt attiecības ar tevi atrodot simtiem iemeslu. Bet ne tāpēc, ka tu uztaisīji virtuvē cūku kūti, jo sievietes vienmēr atšķirsies no vīriešiem. 

5. Visvairāk pasaulē patīk gulēt zem mašīnas. Zāle – zaļāka, putni čivina debesīs, bet vīrieši rokas motoros. Tā ir aksioma. 

6. Tagad nevari saldo ēdienu. Tā kā vīriešiem cukura līmenis asinīs ir par 11 % vairāk nekā sievietēm.  Bet vīrieši tāpat ēdīs, ko vēlas.

7. Vīriešiem ir uzspļaut kā viņi izskatās. Skatoties bildes no ballītes vīrieši atšķiras viens no otra tikai ar to, ka visiem ir citi krekli un nekas cits.

8. Visu sporta veidu fanāts, izņemot daiļslidošanu, un sinhrono peldēšanu. Vīriešiem protams, sports ir svarīgs, bet nevajag aizrauties ar dažādu sporta veidu skatīšanos, var pietrūkt laiks draudzenei.

9. Nepamana, kā sieviete ir uzkrāsojusies un saģērbusies. It īpaši ja tu ar sievieti dzīvo jau ilgāku laiku, tev svarīgi lai viņai būtu uzvilkts tikai mājas halātiņš un viss. Daudziem vīriešiem uzspļaut uz sievietes estētiskajām vajadzībām. Tas nav tā, vienkārši vīrieši tic, ka tu to visu neredzi.

10. Nemīl tenkot. Ja kāds vīrietis uzzina kaut ko, kas nebūtu viņam jāzin, tas viņam neizraisīs nekādas emocijas. Jo vīriešiem ir vienalga, ko sievietes viņiem stāsta.

11. Baidās no precībām, bet ja ir precējies apskauž savus neprecējušos draugus. 

12. Necieš iepirkšanos. Kā zināms nauda ir enerģija. Bet cilvēki daļas divās kategorijās – vieni cenšas ietaupiīt un krāt naudu, bet citi cenšas tikt vaļā no naudas.

13. Nestāsta draugiem, cik laba gultā ir draudzene. Viena no ilūzijām, kam tic sievietes noslēpumainā pārliecība,  jo vīrieši ir labāki par sievietēm. Nesagrauj šo ilūziju.

14. Nelasa glancētus izdevumus. 

Avots: www.maximonline.ru

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment