14. septembra dienas horoskops – atceries šo dienu!

1

AUNS Tev šodien uzradīsies svarīga iespēja. Varēsi būt spontāns, bet labāk būtu, ja pirms tam tomēr sastādītu sev mazu plānu.

2

VĒRSIS Kādam svarīgam cilvēkam tavā dzīvē ir zudušas emocijas pret tevi, un uzmini nu, kas ir pie vainas. Pacīnies ar sevi, pamaini attieksmi!

3

DVĪŅI Tu ceri uz laimīgu atpūtu/pauzi, bet dabūsi to tikai tad, kad tiešām būsi pelnījis. Būs jānostājas aci pret aci ar lielākajām bailēm.

4

VĒZIS Katram ir sava tumšā puse, par kuru viņš nevienam negrib stāstīt. Šodien tā atkal tev uzausīs, bet centies to labāk noslēpt.

5

LAUVA Liksies, ka nonāc no vienas krīzes pie otras. Šoreiz tev apkārt uzradīsies cilvēki, kuri ar lielāko prieku izvilks tevi no ķezas.

6

JAUNAVA Jutīsies tā, it kā tev vajadzētu būt vienam. Tas tev dos iespēju padomāt par savu dzīvi, sakārtot visu sajaukto pa kārtīgiem plauktiņiem.

7

SVARI Strīdēsies ar kādu, ar ko vienmēr bijušas lielas domstarpības. Centies būt gudrākais, un vajadzības gadījumā piekāpies.

8

SKORPIONS Realitāte visu laiku jaucas tavā fantāziju pasaulē. Varbūt laiks no tās izrāpties? Domā ar galvu, pirms uzsāc ko jaunu.

9

STRĒLNIEKS Tu vēlēsies uzņemties daudz vairāk riska, nekā citi. Viss šķitīs reālāks nekā parasti. Sagatavojies lielām pārmaiņām.

10

MEŽĀZIS Negaidīta iespēja šodien tevi ļoti pārsteigs. Ļauj sev iedvesmoties no citiem cilvēkiem, viņi un tu to ir pelnījuši.

11

ŪDENSVĪRS Būsi iestrēdzis starp diviem labiem variantiem. Būs ļoti grūta izvēle, bet kāds negaidīts cilvēks palīdzēs to veikt.

12

ZIVIS Šodien tev ir ļoti daudz pienākumu. Nesēdi rokas klēpī salicis! Nevajag šodien daudz uztraukties, tas lieki atņems laiku.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment